FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH, amenințare în stil mafiot pe Facebook la adresa lui Ionuț Negoiță: „Urcăm peste tine câteva etaje...”

În urmă cu o lună, ultrașii dinamoviști au incendiat gazonul din fața hotelului RIN din Capitală
În urmă cu o lună, ultrașii dinamoviști au incendiat gazonul din fața hotelului RIN din Capitală

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 00:16

DINAMO // Când lumea credea că apele s-au mai liniștit la Dinamo, suporterii au lansat un nou atac în spațiul online la adresa finanțatorului Ionuț Negoiță. Unul extrem de dur, care îndeamnă la violență asupra omului din fruntea conducerii echipei. 

Nemulțumiți de campania de achiziții din această vară, fanii din Peluza Cătălin Hîldan au publicat un mesaj agresiv pe pagina de Facebook. Ținta a fost tot Ionuț Negoiță, cel care și-a văzut vandalizat hotelul în urmă cu o lună, când suporterii au protestat la RIN pentru demiterea lui Rednic.

Negoiță, trezește-te! Bagă bani că vin primele trei etape și tare mi-e că vom urca câteva etaje...”, a fost mesajul publicat sâmbătă pe pagina de Facebook a peluzei. 


*Click pe imagine pentru zoom

Dinamo, care are un start de foc în Liga 1 (vs. Viitorul, CSU Craiova și CFR Cluj), i-a transferat în această vară pe Riccardo Piscitelli (25 de ani, portar), Kevin Bru (30 de ani, mijlocaș central), Gabriel Moura (31 de ani, fundaș dreapta), Slavko Perovic (30 de ani, atacant), Florin Bejan (28 de ani, fundaș central), Andrei Sin (27 de ani, mijlocaș), Alexandru Răuță (27 de ani, mijlocaș), Cătălin Straton (29 de ani, portar) și Brito (mijlocaș, 31 de ani)

Vezi și: Revine Dinamo în play-off? 3 detalii remarcate de trimisul GSP la Marbella în cantonamentul „câinilor”: de la „obsesia” lui Neagoe până la condițiile excelente de antrenament

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
104168534054088
Claudiu Iacob  •  30 Iunie 2019, 15:00

evident ca atata vreme cat actualul proprietar are echipa nimic bun nu se va intampla. Daca nu vine un om cu bani sa investeasca, Dinamo va fi o candidata serioasa la retrogradare. Suporterii sunt singurii care pot pune presiunea necesara pentru vinderea echipei.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  30 Iunie 2019, 08:50

Vinde negoita clubul cand oi avea eu bani sa-l cumpar.

aldo_m
aldo_m  •  30 Iunie 2019, 08:40

f bine negoita sa vanda sau sa bage bani nu se mai poate el tine aceasta echipa in liga doar o tine fara sa faca nimic cred ca spala bani in spatele echipei ca altfel nu stiu de ce o tine afara negoita

Vezi toate comentariile (15)
Comentează