FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Pune rezultatele slabe din ultima vreme ale celor de la Universitatea Craiova pe seama evenimentelor din viaţa antrenorului Laurenţiu Reghecampf: „Să nu fie prea îndrăgostit”

Într-o intervenție la GSP Live, Dumitru Dragomir a opinat că Laurențiu Reghecampf trece printr-o criză de inspirație din cauza vieții personale zbuciumate.
Într-o intervenție la GSP Live, Dumitru Dragomir a opinat că Laurențiu Reghecampf trece printr-o criză de inspirație din cauza vieții personale zbuciumate.

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 10:35 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 10:59

Într-o intervenție la GSP Live, Dumitru Dragomir (75 de ani) a opinat că Laurențiu Reghecampf (46 de ani) trece printr-o criză de inspirație din cauza vieții personale zbuciumate. 

CS Universitatea Craiova, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, a strâns un singur punct în ultimele 4 meciuri disputate în Liga și are emoții pentru calificarea în play-off. Dumitru Dragomir crede că noua relație a antrenorului și divorțul de Anamaria Prodan au un rol important în criza de inspirație a lui Reghe.

VIDEO Dumitru Dragomir: „S-ar putea ca Reghecampf să își fi pierdut mințile din dragoste”

„Să nu fie din cauză că e prea îndrăgostit. Eram și eu fotbalist când m-am căsătorit. N-am pierdut din valoare atunci, am pierdut din minte. Așa și el. S-ar putea să își fi pierdut mințile. Dragostea și dușmănia sunt date dracului, mănâncă prietenia”, a fost opinia împărtășită de Dumitru Dragomir, la „GSP Live”. 

Reghecampf, răbufnire în conflictul cu Anamaria Prodan

Invitată joi, de la ora 23:00, la postul Realitatea Plus, parte din trustul la care este acționar, Anamaria Prodan a vorbit despre repercusiunile pe care divorțul dintre ea și Reghe îl are asupra copiilor săi. 

Tirada agentului a fost întreruptă în momentul în care Reghe i-a trimis un mesaj lui Laurențiu Botin, moderatorul emisiunii: „Nu aveți voie să folosiți numele meu, aveți notificare la CNA! Nu este în regulă să vorbiți despre niște minori, nu mai vorbiți despre copiii mei”.

Vezi și alte dezvăluiri făcute la „GSP Live”: 

EXCLUSIV Ștucan l-a abordat direct pe Mutu: „Ai fost pentru o noapte antrenor la CFR Cluj?” » Răspunsul „Briliantului”

Marea problemă de la Dinamo, evidențiată la GSP Live: „Rednic a greșit. Dumnezeule! A fost catastrofă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Decembrie 2021, 20:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

m4blue88
m4blue88  •  10 Decembrie 2021, 15:53
Postat de sostp pe 10 Decembrie 2021, 12:28

Si de asta rateaza Ivan si co ...

Clar! :)) De asta nu nimeresc descultii aia poarta!

sostp
sostp  •  10 Decembrie 2021, 12:28

Si de asta rateaza Ivan si co ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează