FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marea problemă de la Dinamo, evidențiată la GSP Live: „Rednic a greșit. Dumnezeule! A fost catastrofă!”

Mircea Rednic, antrenor Dinamo
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 10:28 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 12:05

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor, a analizat situația de la Dinamo, echipă fără victorie în Liga 1 din august, deși în urmă cu două luni a fost preluată de Mircea Rednic (59 de ani).

În direct la GSP Live, Florea i-a atribuit o parte din vină antrenorului, deși s-a declarat fan al acestuia. Jurnalistul Gazetei consideră că „Puriul” și Dinamo au greșit prin transferurile făcute.

Scapă cine poate! Un om aflat pe un post-cheie și-a anunțat plecarea de la Dinamo
DINAMO
Scapă cine poate! Un om aflat pe un post-cheie și-a anunțat plecarea de la Dinamo

Adrian Florea, despre situația de la Dinamo: „Mircea Rednic s-a înconjurat doar de fotbaliști retrași”

„Rednic a greșit că s-a înconjurat doar de fotbaliști retrași. Cu tot respectul, și Torje e așa (n.r. - Torje a fost adus înainte să vină Rednic). Dinamo are, în acest moment, fotbaliști retrași, sau unii care nu s-au apucat deloc de fotbal. Nu ai ce să faci cu ei, nu pot să alerge! Orice jucător sănătos și bine antrenat aduci din Divizia B, dacă ești Rednic și îl pui bine pe teren, nu ai cum să nu câștigi de 4 luni!

Nu a adus decât retrași, jucători care nu joacă de un an și ceva. Te-a bătut John Ene! Ți-a dat 6 Edward (n.r. - antrenor la meciul cu FCSB a fost Dario Bonetti). Antrenorul Edward nu mai dăduse 6 și nu va mai da 6 în istoria fotbalului. Cine trebuie să te mai bată pe tine?”, a declarat Florea. 

„Gluhakovic a fost catastrofă”

„Îl aduci și pe Gluhakovic. Dumnezeule! L-ai văzut? L-a folosit un meci, a fost castastrofă! De la Comuna Recea dacă aduci un băiat de 22 de ani, sănătos și antrenat, nu poate juca mai slab decât ăla! Eu sunt fan Mircea Rednic, dar n-ai cum, dacă aduci numai d-ăștia...”, a adăugat jurnalistul Gazetei în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

Mircea Rednic i-a adus la Dinamo pe Michel Espinosa, Petar Gluhakovic, Nikolaos Kainourgios, Marko Nunic, Tomas Vestenicky și Cătălin Carp. 

Înainte ca „Puriul” să preia echipa, conducerea Mureșan - Zăvăleanu i-a adus pe Gabi Torje, Cosmin Matei, Răzvan Popa, Constantin Nica, Cătălin Țîră, Mirko Ivanovski, Plamen Iliev, Cătălin Itu și Andre Pinto, jucători cu un număr mic de minute jucate în ultimul an. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Ajutat de salariul uriaș să revină în lot » Denis Alibec, atacantul de sute de mii de euro al CFR-ului, ar putea juca cu Jablonec

Jurnalistul Gazetei, pus în „dificultate” de Octavian Popescu: „M-am chinuit să nu-l fac de râs!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
dvd1
dvd1  •  10 Decembrie 2021, 03:37

afara cu toti pina la ultimul. Retrogradare garantata 100% si apoi desfiintare. Asta se va intimpla

creeperno115
creeperno115  •  09 Decembrie 2021, 22:42

La iasi a fost pandemie de covid, iar la Dinamo se vor face transferuri bune in iarna

1594919290584499
Romica Marcut  •  09 Decembrie 2021, 17:27

Alooo asezati va la locurile voastre specialistilor,,,care sunt ultimile performante ale lui Rednic imi poate spune cineva , el face accelasi lucru peste tot pe unde a fost aduce jucatori de mana a5 de prin campionate straine care nu joaca nimic asa a facut si la Dinamo data trecuta asa si la Iasi atata poate e limitat daca continua asa Dinamo e in liga secunda e cineva care se indoieste de asta????

Vezi toate comentariile (20)
Comentează