FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Jurnalistul Gazetei, pus în „dificultate” de Octavian Popescu: „M-am chinuit să nu-l fac de râs”

Octavian Popescu, în FCSB - UTA // foto: Imago Images
Octavian Popescu, în FCSB - UTA // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 09:58 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 11:28

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern al GSP, a vorbit la GSP Live despre condiția fizică a lui Octavian Popescu (18 ani), unul dintre cei mai promițători jucători de la FCSB. 

Pornind de la o discuție despre condiția fizică a fotbaliștilor români, moderatorul emisiunii GSP Live, Costin Ștucan, și-a întrebat invitatul dacă „Octavian Popescu, la vârsta lui, de 19 ani (n.r. - îi va împlini pe 27 decembrie), arată ca un fotbalist?”

Trei explicații pentru stagnarea din cariera lui Octavian Popescu: „Chiar am vorbit cu el”
GSP LIVE
Trei explicații pentru stagnarea din cariera lui Octavian Popescu: „Chiar am vorbit cu el”

Adrian Florea: „M-am chinuit să aleg o poză cu Octavian Popescu prin care să nu-l fac de râs”

Adrian Florea a povestit o întâmplare din urmă cu aproximativ o săptămână, legată de apariția articolului din Gazeta Sporturilor despre testele de viteză de la FCSB, în care Octavian Popescu a fost lider incontestabil, cu o viteză maximă de 34,84 km/h.

„Acum vreo câteva zile, colegul Dan Udrea a scris un subiect despre Octavian Popescu, că a scos parametri fizici ca Mbappe. Eu, care am onoarea și plăcerea să fac paginile ziarului, m-am chinuit să aleg o poză cu care să nu-l fac de râs pe Tavi. E greu, pentru că el e un pui de gostat (n.r. - în sensul de pricăjit, firav)... Nu-mi dau seama de ce, poate nu a lucrat la juniori”, a relatat Florea. 

Jurnalistul Gazetei, pus în „dificultate” de Octavian Popescu: „M-am chinuit să nu-l fac de râs”
Poza aleasă pentru materialul despre Octavian Popescu // foto: Cristi Preda - GSP

Octavian Popescu, cel mai rapid de la FCSB 

  • Octavian Popescu a fost semnat de FCSB în vara lui 2020, pentru echipa a doua. 
  • În toamna anului trecut a fost promovat la prima echipă, iar de atunci a adunat 8 goluri și 10 pase decisive în 51 de meciuri pentru roș-albaștri.

La testele de viteză de la FCSB, unde monitorizarea s-a făcut cu ajutorul sistemului Catapult, cel mai modern și mai apreciat sistem GPS la nivel mondial, Octavian a ieșit primul.

Viteza pe care Popescu a dezvoltat-o a fost de 34,84 km/h, una foarte mare chiar și pentru competiții de nivel înalt, gen Champions League, Campionat Mondial, Campionat European.

De exemplu, după toate meciurile din faza grupelor la ultimul turneu final european, desfășurat în vară, cei mai rapizi jucători n-au trecut de 34 km/h. Printre ei: Spinazzola (33,8 km/h), Kingsley Coman (33,7 km/h), olandezul Gapko (33,6 km/h) și galezul Daniel James (33,5 km/h).

Nu înseamnă neapărat că acești jucători nu sunt mai rapizi de atât, ci că în respectivele jocuri au înregistrat, ca nivel maxim, viteza respectivă.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Nici Petrea nu-i oferă lui Becali ceea ce-și dorește: FCSB nu are mingea și nici nu joacă mai frumos decât o făcea cu Edi Iordănescu

Își pierde căpitanul, pierde și lupta! Pericolul care pândește FCSB în iarnă: goluri decisive sau 3 milioane de euro?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
580528252417573
Dumitru Urduban  •  10 Decembrie 2021, 08:26

Sunt îngrozit de comentariile răutăcioase, părtinitoare și direct acuzatoare făcute constant la adresa echipei fanion a fotbalului românesc, FC STEAUA BUCUREȘTI...de către cei de la UM DIGI 24... Scandalos! Șocant! Că Tănase cade, că nu a fost... că Octavian ....Sunt penibili! Singurul lucru pe care îl fac bine:plâng, se dau de ceasul morții,se lamentează, sunt bocitoare de serviciu ...da, bă, Dimanu se duce in B... ați uitat că a Burleanu de la retrogradare acum doi ani?Nu vă este rușine de stilul in care comentați?Îmi aduceți aminte de Victoria București, de Flacăra Moreni, de generalii din melitie și securitate care făceau jocurile, la arbitrii meletieni care îi făceau campioni, ghete de aur și le băgau puncte, la cotizații pentru bani negri impuse meletienilor și securistilor, adunate în pungi de plastic aruncate în biroul lui Corleone etc. D.D.B, Dor de Beeee!

dragdim
dragdim  •  10 Decembrie 2021, 02:53
Postat de corectu pe 09 Decembrie 2021, 16:11

Nu există echipă care să nu aibă jucători care simulează.E una din„tacticile”unor fotbaliști.Cât despre cum vorbește un fotba- list e o discuție mai lungă.Dimineață antrenament,după amiază antrenament,oboseală,e greu și cu școala.Pur și simplu școala este sacrificată.O să spuneți că foști fotbaliști(nu toți,să nu gene- ralizăm)au făcut studii superioare.E adevărat,dar la f.f. (fără frecvență) și iarăși nu vreau să deschid un subiect de discuție sensibil.Popescu mai are multe de învățat.Să-l ajutăm!

Bayern München nu simuleaza

415925675533032
Valeriu Dragomirescu  •  09 Decembrie 2021, 18:59

***,voi vă uitați în jurul vostru să vedeți ce moace aveți?! naum radu se privește din când în cînd în oglindă sau îi este frică de ce va vedea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează