FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 0-2

VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir, verdict după FCSB - Farul 0-2: „Ei doi sunt de vină! Acolo pierde Steaua titlul”

Farul s-a impus în deplasare cu FCSB, scor 2-0. în runda cu numărul 28 din Liga 1. Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat în stilul caracteristic desfășurarea partidei de pe Arena Națională. +24   FOTO
Farul s-a impus în deplasare cu FCSB, scor 2-0. în runda cu numărul 28 din Liga 1. Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat în stilul caracteristic desfășurarea partidei de pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2022 23:52 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 23:52

Farul s-a impus în deplasare cu FCSB, scor 2-0. în runda cu numărul 28 din Liga 1. Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat desfășurarea partidei de pe Arena Națională. În vizorul lui au intrat Malcom Edjouma și Vinicius.

Dumitru Dragomir crede că FCSB a pierdut titlul în această seară și că Toni Petrea are o parte însemnată din vină. 

Imaginea specială apărută pe cubul Arenei Naționale și la vestiare înainte de FCSB - Farul
FCSB - Farul
Imaginea specială apărută pe cubul Arenei Naționale și la vestiare înainte de FCSB - Farul

VIDEO Dumitru Dragomir, după FCSB - Farul 0-2

„Acest meci s-ar putea să însemne pierderea campionatului, altfel aveau șanse. E mult, 6 puncte sunt multe față de CFR Cluj. E aproape imposibil! Iar CFR joacă bine. Steaua nu putea astăzi, o echipă așa firavă, tânără, e greu să ia campionatul. 

Farul, și fără meciul ăsta, tot ar fi intrat între primele 6 echipe. A câștigat pe merit astăzi. Bag mâna în foc că nu a fost nimic la mișto, niciun blat! Nu dădea Gigi meciul nici pentru 10 milioane de euro. S-a jucat corect, dar Farul a fost mult mai bună. FCSB nu joacă nimic de 4-5 etape. Cred că e vina antrenorilor, dar și a jucătorilor. Nu au nicio idee de joc, schimbările haotice, totul haotic. Relația între antrenor și Gigi e perfectă, de supus total. 

Să negociezi cu Becali e ca și cum ai negocia cu Putin. Se ține de cuvânt la fel ca ăla”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Dumitru Dragomir consideră că Malcom Edjouma și Vinicius nu sunt suficient de buni pentru performanțele dorite de Gigi Becali: „Oameni buni, FCSB joacă prost la mijlocul terenului. Edjouma ăsta are doar viteza I și a II-a. Acolo pierde Steaua! Și fundașul central, au crezut că l-au adus să salveze Steaua, dar face niște greșeli... Vârsta nu iartă pe nimeni”.

Cum stau FCSB și Farul în clasament

Farul ajunge la 45 de puncte cu victoria de astăzi și face un pas important spre play-off. Le scoate matematic din cursă pe UTA și Rapid. FCSB pierde teren în lupta cu CFR Cluj, la 11 puncte în spate.

Citește mai multe știri de actualitate:

Nicolae Dică s-a răstit la Iulian Miu, în direct: „Cum să-mi spui tu că eu nu am jucat la Steaua?!”

L-a încântat pe Mihai Stoica în Rapid - Dinamo: „A progresat enorm, un mare câștig pentru fotbalul românesc!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
geogeo
geogeo  •  28 Februarie 2022, 18:29
Postat de Muzzi Ciprian pe 28 Februarie 2022, 04:14

bre, nea brutarie, gurile rele spun ca steaua a jucat pe terenul farului acu 2 zile si a fost 0-5! "mai indreapta ceva,daca poti!" vorba lui Creanga!

Aia e CSA UM02301 Talpoi. Steaua n-a jucat niciodata in Liga 2.

geogeo
geogeo  •  28 Februarie 2022, 18:26
Postat de robotucigas pe 28 Februarie 2022, 09:48

Și ii bate grav! Asta este în România, te ajut. Mă ajuți! Vai de fotbalul din România. Aia ia bătaie de la Argeș și bate fcsb. Bună glumă! În special că fcsb le-a luat mereu jucătorii buni, iar farul mereu vinde. Tot aud ca sunt jucători buni la farul, dar cum pleacă în străinătate, se întorc acasă după 6 luni. Ce dracu oamenii buni, și jucători ăștia bat fcsb cu super jucători? Becali are deja 6 puncte în play of și trebuie sa urmărim meciurile. Vor fi tari amuzante cu farul cu jucători accidentați și alți care își dau cu stângul în dreptul. FRF și LPF lucrează pentru noi acceptând toate ca atuurile astea

Ar fi foarte bine sa fie cum spui tu.

whiteredarad
whiteredarad  •  28 Februarie 2022, 18:13

" Nea Mitica" este ...limpede...depasit de evenimente. Mereu traieste din trecut, se da specialist, dar e limpede ca nu mai le ved. El nu pricepe ca o echipa trebuie sa aiba un inchizator, nu sa lase fundasii centrali expusi la mingile rapide , in adancime. Cind ai in teren pe Popescu ( ala batran) care nu stie fotbal, pe Serban ( jucator de B, cel mult), cind Popescu (ala tanar), Tanase, Coman, Cordea.. nu stiu ce-i faza defensiva...sa vii tu, Mitica ...si sa dai vina pe Vinicius si Edjouma,.. mi se pare nu doar o eroare , cit a lipsa de pricepere , dar si de bun simt. Strainii astia si Cristea...au cam fost singuriii care au tinut apararea, ca portarul e mereu "aerian". Dar Nea Mitica are grija...ca sa fie..des... intrebat, ca sa fie bagat in seama si pentru asta se gasesc...unii...probabil...cointeresati

Vezi toate comentariile (24)
Comentează