FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 3-2

VIDEO Dumitru Dragomir, imediat după FCSB - Chindia: „Îi spun lui Iordănescu: ei 3 nu trebuie să lipsească de la națională!” + cine l-a enervat: „Parcă-s bătuți în cap!”

FCSB a revenit în partea secundă a meciului cu Chindia Târgoviște și s-a impus, scor 3-2. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat partida, în direct la GSP Live.
FCSB a revenit în partea secundă a meciului cu Chindia Târgoviște și s-a impus, scor 3-2. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat partida, în direct la GSP Live.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 22:05 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 23:03

FCSB a revenit în partea secundă a meciului cu Chindia Târgoviște și s-a impus, scor 3-2. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat la finalul partidei, în direct la GSP Live. 

„Meciul mi s-a părut cam de Divizia C, pe onoarea mea. Steaua lui Becali are câțiva jucători de mare valoare. Îi propun lui Edi Iordănescu să îi ia pe cei tineri, vor schimba fața echipei naționale. La Ianis Stoica, la Octavian Popescu și la Petrila de la Cluj mă refer. Acești 3 jucători trebuie să fie obligatoriu la națională!”, a spus Dragomir, la GSP Live. 

Motivul pentru care Florinel Coman nu e nici pe bancă în FCSB - Chindia: „Noi nu ascundem, cum fac alții”
FCSB - CHINDIA
Motivul pentru care Florinel Coman nu e nici pe bancă în FCSB - Chindia: „Noi nu ascundem, cum fac alții”

VIDEO Dumitru Dragomir, după FCSB - Chindia 3-2

Dumitru Dragomir a fost dezamăgit de arbitrajul brigăzii conduse de Andrei Chivulete. 

Catastrofă au fost arbitrii astăzi! Au anulat golul lui Stoica, perfect valabil, apoi au anulat și golul Chindiei, tot perfect valabil. Pe mine nu mă interesează rezultatul, ci greșelile nemaiîntâlnite până acum. În afara de Hațegan și de Kovacs, pe onoarea mea, zici că sunt loviți în cap! Slabi rău de tot!
- Dumitru Dragomir

VIDEO Președintele Chindiei, despre interesul lui Gigi Becali pentru Paul Iacob

Citește și alte știri din Liga 1:

Matematica lui Stoican n-a funcționat după primul punct scos la Dinamo: „Am jucat din două în două zile: luni, joi și azi”

Foști internaționali, surclasați la examenul pentru Licența A de fiul unui antrenor dinamovist

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
raul1985
raul1985  •  14 Februarie 2022, 08:01

Cei de la gsp si-au facut un obicei din *** (multi dintre ei au si fost condamnati) care au distrus sistematic fotbalul romanesc. Si din cate imi amintesc redactor sef e marele Tolontan, acest comisar Moldovan al jurnalismului romanesc. A fost super bowl acum cateva ore. Un articol n-au scris despre acest mega-eveniment. Am deschis site-ul si ca de obicei 100 de articole despre meciul de divizia C cum l-a numit oracolul si multe alte articole la fel de neinteresante cu diferite can-canuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  14 Februarie 2022, 07:37
Postat de karatetiger pe 13 Februarie 2022, 23:57

pai cu ce scapa daca o sa fie rejudecat? mitica face imediat 80 de ani,daca o prelungesc astia mult decizia nu mai au ce sa baga la puscarie.,

ION Iliescu sa trăiască , uraa, uraa , uraa !!!

legio.sud
legio.sud  •  14 Februarie 2022, 07:35
Postat de Muzzi Ciprian pe 14 Februarie 2022, 01:23

iarasi il lasa sa vorbeasca astia pe puscariasul asta?

E omul lor de 45 de ani , l-au plimbat peste tot … acum scoate sunete din garaj (de la pensie ).

Vezi toate comentariile (26)
Comentează