FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitru Dragomir pariază pe doi jucători de la FCSB: „Vai de mine şi de mine, peste Olaru! Gigi, fă-le clauză de 25 de milioane!”

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 17:42 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 19:16

Dumitru Dragomir are doi noi favoriți la FCSB: fundașul camerunez Joyskim Dawa (27 de ani) și mijlocașul central Mihai Lixandru (22 de ani).

Fostul președinte al LPF i-a lăudat pe cei doi fotbaliști, despre care spune că pot face față în fotbalul mare și îl sfătuiește pe Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, să le mărească înțelegerile, fiind sigur că cei doi se pot transfera pe sume importante.

Becali propune două nume în mercato: „Poate cresc, să avem marfă de vânzare”
FCSB
Becali propune două nume în mercato: „Poate cresc, să avem marfă de vânzare”

Dumitru Dragomir e superîncântat de Joyskim Dawa și Mihai Lixandru

„Îţi dau un jucător de la FCSB care joacă titular în Premier League: Dawa. Vai de mine şi de mine! Are o vitalitate ieşită din comun! Ar fi titular şi în Anglia, şi în Germania. Joacă titular în echipa lumii.  

Dawa este peste toţi la preţ. Şi peste căpitanul de echipă, Darius Olaru. Dacă sunt în Anglia, vin să îl văd cum joacă meci de meci. De la locul cinci în jos joacă titular meci de meci.

Îi spun lui Gigi Becali să îi facă un nou contract şi să îi pună clauză mare. Altfel zboară. Fă-i clauză de 25 de milioane de euro!

Și mai e unul care îmi place de la Steaua. Gigi, măreşte-i contractul lui Lixandru ăsta! Va fi următorul fotbalist de elită al României. Va costa cel puţin 20 de milioane de euro. Ştie jocul, creşte foarte mult”, a declarat Dumitru Dragomir la Fanatik.

Dacă ai forță și viteză, la mine joci. Mai ales ca fundaș central. Și am făcut două «pantere». Nu era Dawa mare fotbalist. Făcea greșeli multe. Și Ngezana la fel. Dar aveau forță și viteză.

Dacă a ajuns Coman... Acum un an spunea «Hai, domnule, cum să câștigăm cu ăia pe fund?! Pleacă mingea de la ei și nu avem cum să construim». Bine, lăsați-l în pace pe Coman, că va spune că nu a zis așa! Dar el a zis. Acum spune că «panterele» câștigă meciurile.  Se referă că au mai multă siguranță în apărare și nu mai sunt așa precipitați. Nu sunt ei Maradona, dar mai pasează. Nu mai dau bufa-bufa.

 - Gigi Becali

VIDEO Nicolae Dică o vede pe FCSB favorită la titlu: „În acest moment, cred că este foarte greu ca ei sa piarda campionatul”

 Citește și:

Florinel Coman, dat iar de gol » I s-a plâns lui Gigi Becali de doi coechipieri: „Mi-a zis: «Cum să câștigăm cu ăia?»”
FCSB
Florinel Coman, dat iar de gol » I s-a plâns lui Gigi Becali de doi coechipieri: „Mi-a zis: «Cum să câștigăm cu ăia?»”
A lucrat cu Tavi Popescu și și-a schimbat părerea: „E incredibil ce am văzut la el!”
FCSB
A lucrat cu Tavi Popescu și și-a schimbat părerea: „E incredibil ce am văzut la el!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
romeverest
romeverest  •  02 Februarie 2024, 11:11

Cine sta sa-l mai asculte pe Dragomir ?? In anii trecuti ne spunea ca Chiriches si Gardos sunt mai buni decat Pique si Ramos, iar viitorul lor era la echipele mari ale Europei !!!! Am vazut ce cariere au avut !!

Trotsky
Trotsky  •  02 Februarie 2024, 01:02

Sa ne zica si pe ce marca de pampersi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hitech
Hitech  •  02 Februarie 2024, 00:50

Trompeta mitică lovește din nou, în gol! Are stil mitică ăsta, știe să se întindă ca un preș.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează