FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitru Dragomir l-a ascultat pe Gigi Becali și îi propune 3 nume din Superligă

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 09:06 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 09:52

După ce Gigi Becali a anunțat ce planuri are pentru perioada de transferuri, Dumitru Dragomir i-a propus trei jucători din Liga 1.

Patronul FCSB spunea recent că are în plan să transfere cinci jucători: doi fundași centrali, doi mijlocași și un atacant. Iar fostul președinte al LPF i-a propus lui Gigi Becali trei nume importante din Liga 1, fiind sigur că aceștia o vor ajuta pe FCSB.

Continuă scandalul dintre familia Mititelu și Bodescu: „Potolește-te, că te distrugem!” vs. „Dovada și îmi dau demisia”
FCU CRAIOVA
Continuă scandalul dintre familia Mititelu și Bodescu: „Potolește-te, că te distrugem!” vs. „Dovada și îmi dau demisia”

Trei jucători din Liga 1 propuși de Dumitru Dragomir la FCSB

Pe lista lui Dragomir sunt doi jucători de la Farul și unul de la CFR Cluj. 

„Pe Yuri Matis, Borza şi Tudor Băluţă îi recomand lui Gigi Becali, să-i transfere la FCSB”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit OrangeSport.

  • Yuri Matias – fundaș central brazilian, 28 de ani. A semnat în februarie 2022 cu CFR Cluj. A venit pentru 100.000 de euro, de la Gaz Metan. Cotat la 1,5 milioane de euro, Yuri a strâns 50 de meciuri în acest sezon (6 goluri, două pase de gol).
  • La doar 17 ani, Andrei Borza s-a impus la prima echipă a Farului, pentru care a jucat 36 de meciuri în acest sezon. Fundașul stânga a înscris de 3 ori și a pasat decisiv în 3 rânduri. E cotat la 400.000 de euro
  • Tudor Băluță – cotat la 2 milioane de euro, mijlocașul central de 24 de ani, de profil defensiv, a fost om de bază la Farul în acest sezon, având 31 de prezențe (6 goluri, 5 pase de gol). Mai are contract pe un an, după ce a revenit în vară, gratis. A mai trecut pe la Brighton, ADO Den Haag și Dinamo Kiev

Yuri la un pas de Rapid, Farul vinde scump

Totuși, mutările par greu de realizat. Yuri este la un pas să ajungă la Rapid, alături de Christopher Braun, negocierile dintre cluburi fiind aproape rezolvat.

Și cei doi jucători de la Farul par greu de adus, după ce echipa lui Hagi a devenit campioană. În plus, Andrei Borza e pe lista lui Fulham.

Întrebat recent dacă mai face afaceri cu Farul, Gigi Becali a declarat că: „Dacă îi vând jucători lui Hagi, o să mă păcălească, pentru că știe mai bine ca mine. Uite cum a fost cu Nedelcu. I l-am dat lui... Când cumpăr de la el, știe mai bine ca mine, o să mă păcălească”.

Am mai spus că oricine își dorește să ajungă la un nivel cât mai bun. Cel puțin, eu asta îmi doresc. Deși am avut parte de perioadă mai puțin bună în anii trecuți, de când am venit aici ambiția mea e aceeași, obiectivele mele nu se schimbă. Îmi doresc să ajung să joc în campionate puternice, la echipe puternice, să joc la un nivel cât mai bun și să am o carieră cât mai frumoasă și mai lungă. 

– Tudor Băluță

VIDEO Gigi Becali, despre perioada de mercato la FCSB: „Nu știu nimic de Chiricheș, vor veni doi fundași, doi mijlocași și un atacant”

Citește și: 

Gigi Becali a anunțat a 7-a plecare de la FCSB: „Mi-a plăcut, dar îl dau” + Recunoaște că n-are „ochi” la transferuri: „Mă mai înșel”

Bănel Nicoliță, mesaj direct pentru Becali: „Fă asta și iei campionatul! Te duci și în grupele Ligii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
opinez
opinez  •  03 Iunie 2023, 14:10

Eu l-as asculta pe Dragomir ca se pricepe. Tot el a zis ca Boloni e expirat si ca e bine cu Edi la lot. Mare adevar. Uite cum i-a nenorocit pe aia de la Metz. Respect Dragomir!

Dobermannul
Dobermannul  •  03 Iunie 2023, 12:07

Mai baieti, la dezastrul care e in fotbalul romanesc nu prea mai conteaza ce dau. Dau si ei ce provoaca ... agitatie ca fotbal ioc.

rocky3
rocky3  •  03 Iunie 2023, 12:01
Postat de bridges pe 03 Iunie 2023, 10:29

De parca Becali ar avea bani sa-i cumpere. De parca Becali ar sti ce si cum sa faca cu ei in teren. De parca jucatorii ar opta vreodata pentru o echipa prabusita ca FCSB. Dragomir afiseaza un entuziasm cam bizar in astfel de propuneri, inseamna ca mai vrea niste terenuri de la Becali in cartierele unde deja a construit, pana nu prinde cheag fata lui Gigel ca atunci nu mai pupa nimic cel care acum il perie din toate pozitiile.

Intre cei 2 e o simbioză perfecta! În fiecare an Mitică îl învață pe prea cucernic cum să-și facă echipă "trăsnet ", dar de fiecare dată se alege cu praful de pe tobă! Priceless!;)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează