FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Continuă scandalul dintre familia Mititelu și Bodescu: „Potolește-te, că te distrugem!” vs. „Dovada și îmi dau demisia”

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 08:05 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 11:14

Continuă scandalul între familia Mititelu și Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF.

După CFR Cluj – FCU Craiova 1-0, în barajul pentru Conference League, Adrian Mititelu și fiul său au avut un discurs extrem de dur la adresa conducerii FRF. Adrian Mititelu jr a postat un mesaj în care anunța că îi face plângere penală lui Gabriel Bodescu, lansând mai multe acuzații, iar vineri seară a venit cu noi precizări.

FRF a sesizat Comisia de Integritate după acuzațiile grave făcute de Adrian Mititelu și de fiul său: „Toleranță zero”
FRF
FRF a sesizat Comisia de Integritate după acuzațiile grave făcute de Adrian Mititelu și de fiul său: „Toleranță zero”

Adrian Mititelu jr: „Sunt și alte detalii mai grave”

„Ceea am scris în postare este 100% adevărat. Ştiu că la prima vedere pare o fumigenă, dar tot ce am scris este adevărat. Sunt şi alte detalii mai grave decât ce am scris acolo. Multe din întâmplările mele şi ale apropiaţilor mele cu Gabriel Bodescu au fost în perioada în care tatăl meu era încarcerat. Nu este nicio transparenţă a Federatiei, cum am văzut în comunicat. Este doar o declaraţie artificială, cum ne-au obişnuit în ultimii 10 ani.

Am văzut că mi s-a imputat că de ce l-am votat pe Răzvan Burleanu. Dar pe cine să votăm, că ultima dată n-a avut contracandidat!? Cei din FRF sunt foarte periculoşi, foarte răzbunători. 

Îmi aduc aminte că am câștigat în Giuleşti, 2-1, şi m-a sunat domnul Bodescu să îmi spună că trebuie să câştige Sepsi la «masa verde», că aşa spune regulamentul. S-a dovedit că nu aşa scria în regulament. Am stat zi de zi cu regulamentul la Recurs, nu se întâmpla nimic.

Pentru că nu am acceptat să pierdem cu 0-3, iar tata a ieşit public şi a spus numele lui Bodescu, am deranjat şi mai tare şi apoi am avut numai arbitraje potrivnice. Bodescu avea putere asupra lui Dima în cabina VAR. Are putere asupra multor arbitri, iar Catalin Popa este unul dintre oamenii de bază ai lui Bodescu. Am fost de multe ori atras să intru în «caracatiţă». Acolo trebuie să faci ce spun ei, acum stai, acum nu. Iar eu nu am vrut să-i fac favoruri.

Să se potolească (n.r. Bodescu) cu atacurile la adresa clubului nostru, altfel îl distrugem! Avem nişte chitanţe. Știe foarte bine despre ce este vorba. Avem probe în tot ce spunem, probe şi martori! Îmi spunea în Liga 2: «Stai liniştit, că în etapa următoare ţi-l dau pe Chivulete», şi când îl dădea nu era nicio problemă. Nu rezolva meciul, dar era asigurarea lui că nu vor fi probleme. 

Eu mi-am dat seama cât de puternici şi răzbunători sunt când îl făceau pe Gigi Becali numai cioban şi spuneau ce-o să-i facă ei FCSB-ului, pentru că Gigi Becali îl critica tot timpul pe Burleanu”, a spus fiul patronului de la FCU Craiova, potrivit OrangeSport.

Gabriel Bodescu a reacționat imediat

Ulterior, oficialul FRF a sunat în emisiunea de la OrangeSport pentru a-i da replica lui Mititelu jr.

„S-a afirmat că arbitrul a fost la ordinele mele sa oprească jocul (n.r- Sepsi – FCU Craiova). S-a declanșat o anchetă. Nu ştiu dacă sunteţi al curent, dar acum 3 săptămâni s-a dovedit că nu există niciun element care să confirme cele spuse de la Mititelu.

La fel şi acum. L-am încurajat să pună la dispoziția organelor de cercetare penală dovezile. Nu am probleme în acest sens. Ai fost obiectul unei anchete şi ai fost sancţionat pentru că nu ai dovedit ce ai spus. Dacă aveai dovezi, de ce nu a mers mai departe? Eu nu pot să fac alte demersuri.

Domnul preşedinte poate să facă tot ce consideră. Dar nu pot sa înţeleg ce relaţii pot să am eu cu domnul Cătălin Popa. În afară de faptul că asigur toate condiţiile pentru buna pregătire a arbitrilor VAR, nu am nici cea mă mică implicare! 

Sincer, chiar mă pufneste rasul. Dacă cineva poate să facă această dovadă, că eu am sunat (n.r- în camera VAR pentru a valida golul neregulamentar marcat de Sidibe în FCU Craiova - Sepsi 1-0),  luaţi în calcul demisia mea din acest moment”, a declarat Gabriel Bodescu.

VIDEO Adrian Mititelu: „A fost nevoie de o prostituție foarte mare ca să meargă CFR în Europa”

Citește și: 

Cine este președintele din Liga 3 despre care Mititelu jr. susține că face „treburile murdare” pentru Bodescu, în Dolj » A fost membru în Comitetul Executiv

Porumboiu îl distruge pe Istvan Kovacs: „Este un killer autorizat și un prăduitor! Eu am pierdut un titlu pe mâna lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
invinctus
invinctus  •  04 Iunie 2023, 00:02

Asta e mai prost ca aia de cu el sau aia sunt mai bosketari ca el ca l au sef pe papusica asta !!!!

george.br
george.br  •  03 Iunie 2023, 21:18
Postat de TIborSzoltan pe 03 Iunie 2023, 16:09

Trezea bomba ce esti: mititelu a furat banii din conturile echipei si i-a pus cruce - a desfiintat-o! El a solicitat retragerea din campionat!!!!!sustii un infractor sino clona din booveni!!

:))) Asta-i ultima strofa pe care v-a pus-o Olga la avizier, Trantea??

george.br
george.br  •  03 Iunie 2023, 21:15
Postat de balderis pe 03 Iunie 2023, 18:09

Părpăuță, te bagi ca musca !

Trag nadejde ca p-asta ai rostit-o in fata oglinzii, Jules!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează