FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL "VALIZA"

Dumitru Dragomir: "Gigi a spus numai prostii pînă acum!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 decembrie 2008 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune că nu crede argumentele aduse în apărarea lui Gigi Becali, dar îl apără pe acesta în lupta cu procurorii DNA.

"Eu până o să mor n-o să cred că banii ăia din valiză au fost pentru un teren, chiar dacă se va supăra Gigi pe mine. El a primit o „nadă“, că o să fie blat, şi a vrut să contrabalanseze oferta făcută celor de la „U“ Cluj de către CFR.

Gigi se fereşte şi de umbra lui, pentru că a spus numai prostii până acum. Îi e frică să mai dea declaraţii" a spus Dragomir în EvZ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  21 Decembrie 2008, 16:23

Stiti ce nu inteleg? Suntem o tara relativ saraca, totusi, la noi se plimba oameni cu milioane de euro in poseta. Nu se intreaba nimeni din partea autoritatilor, oare de unde provin acesti bani? Le-a strans Jiji la soseta? Intr-o tara civilizata, prima intrebare era despre provenienta banilor, apoi scopil si durata vizitei. La noi: "era teren intravilan?" Si apoi , daca am de platit 10000 de euro, eu le transfer prin banca, ca-i sigur. Altii insa...

 •  21 Decembrie 2008, 10:46

De jijilica ,ai dreptate .Sint total de acord cu tine .

 •  20 Decembrie 2008, 19:04

HAI TACI

Vezi toate comentariile (9)
Comentează