FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir continuă războiul cu protestatarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”: „Am făcut plângere penală!”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 10:53 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 15:18

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul șef al LPF, a declarat, în direct la GSP Live, că i-a făcut plângeere penală protestatarului Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu”. 

„Corleone” a spus că a fost recent la IML (Institutul Medico-Legal), unde s-a constatat că are o leziune „foarte mare” pe picior. 

VIDEO EXCLUSIV. Dragomir continuă disputa cu protestatarul cu care a intrat în conflict: „Mă țin de el prin tribunale”

Dumitru Dragomir: „Eu mă țin de el, acum să vedem ce spune legiuitorul”

„Am fost la IML și am arătat ce am pățit, pentru că au băgat o șurubelniță în mine. Am o leziune foarte mare pe picior. 

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe fostul mijlocaș de la FCSB: „Sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc! Trebuie să plătească pentru ce a făcut”
PROCES
Anamaria Prodan îl dă în judecată pe fostul mijlocaș de la FCSB: „Sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc! Trebuie să plătească pentru ce a făcut”

Am făcut plângere penală. Dacă nimeni nu a îndrăznit de la Iliescu (n.r. - Ion Iliescu, fost președinte al României) până la Iordache (n.r. - Florin Iordache, președintele Consiliului Legislativ) să îi facă ceva, eu mă țin de el. Acum să vedem ce spune legiuitorul. 

Vii peste mine, mă înjuri, îți bagi ceva în biata mea mamă... E împotriva legii să fiu și acum comunist? El mă strigă: «Jigodie comunistă! Banditule! Hoțule!» 

Eu de 10 ani sunt pensionar, nu mai ocup nicio funcție. Mi-a cerut bani în nenumărate rânduri. Nu îi dau niciun ban! 

Îmi reproșează că de ce am făcut legea împotriva huliganismului. Dacă nu e bună, de ce nu au scos-o ăștia până acum? 

Mă voi ține prin tribunale de el, oricum de 25 de ani numai prin tribunale mă duc”, a declarat Dumitru Dragomir, la emsiunea moderată de Costin Ștucan. 

Citește și:

Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

Urmează o iarnă infernală pentru SuperLigă » Două echipe aflate pe loc de play-off și ultima clasată sunt în prag de colaps!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
o_bic
o_bic  •  12 Noiembrie 2022, 03:03

Bre nea Mitica bre,esti om bătrân bre,sari la bătaie ca un golan

Cristiano2020
Cristiano2020  •  11 Noiembrie 2022, 20:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

castaway
castaway  •  11 Noiembrie 2022, 20:06

Nea Mitică, omul acesta a avut curajul, sau poate nebunia, sa sfideze moartea la revolutie, indraznind a sta in fata armelor aducatoare de moarte pentru uni dintre cei ca el. In timp ce dumneata, ai schimbat doar tabloul din spatele biroului.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează