INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROCES

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe fostul mijlocaș de la FCSB: „Sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc! Trebuie să plătească pentru ce a făcut”

Anamaria Prodan / Sursă foto: Arhivă GSP
Anamaria Prodan / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 10:22 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 10:59

Anamaria Prodan a găsit prilejul ideal pentru a reveni în centrul atenției, după o perioadă în care a stat departe de fotbal. Ea spune că l-a dat în judecată pe mijlocașul Valentin Gheorghe (25 de ani), deranjată că fostul fotbalist de la FCSB, în prezent în Turcia, la Umraniyespor, nu ar respectat termenii înțelegerii cu agentul.

Mijlocașul de 25 de ani ar fi rupt unilateral contractul cu Anamaria Prodan, aspect care a determinat-o pe impresară să-l acționeze în instanță. Aceasta spune că așteaptă despăgubiri pe măsură din partea fotbalistului. 

Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”
DINAMO
Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Valentin Gheorghe: „Normal că vreau despăgubiri de la el”

„A denunțat unilateral contractul. Normal că vreau despăgubiri de la el, conform actelor. Da, sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc

Detalii mai multe are avocatul meu, Valentin Gheorghe trebuie să plătească pentru ce a făcut. Probabil și-a asumat, la fel ca Dennis Man”, a spus Anamaria Prodan, conform Fanatik

Barna Bolonyi, avocatul impresarei, susține că Anamaria Prodan îi solicită lui Valentin Gheorghe despăgubiri în valoare de 350.000 de euro, mai notează sursa citată.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Dennis Man. Extrema de la Parma a rupt contractul cu agentul la începutul anului 2021, când a plecat de la FCSB în Italia, și a trebuie să-i achite Anei 350.000 de euro, după ce aceasta a câștigat procesul în instanță.

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe fostul mijlocaș de la FCSB: „Sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc! Trebuie să plătească pentru ce a făcut”
Valentin Gheorghe / foto: Arhivă

Valentin Gheorghe a plecat în Turcia pe un salariu dublu

Valentin Gheorghe a fost împrumutat în vară la Umraniyespor, o nou-promovată în primul eșalon al Turciei, unde a strâns până acum două goluri și un assist în 11 partide.

„A fost mai bine și pentru mine, pentru partea financiară. Am vrut să fac o schimbare, să plec din țară. Sunt foarte încrezător, motivat, îmi doresc să reușesc. Salariul este aproape dublu acolo”, spunea Valentin Gheorghe, după plecarea de la FCSB. 

Cu 7 goluri și 3 pase decisive, Valentin Gheorghe a fost arma secretă a celor de la FCSB în campionatul trecut.

Intrat de cele mai multe ori din postura de rezervă, mijlocașul a reușit prin golurile sale să întoarcă scorul în favoarea vicecampioanei, aducând puncte importante pentru roș-albaștri. Prestațiile sale l-au făcut pe Toni Petrea, antrenorul de la acea vreme, să-l numească „arma secretă” a echipei.

10.000 de eurocâștiga pe lună Vali Gheorghe la FCSB. În Turcia primește dublu, 20.000

VIDEO Victor Becali, despre ruptura dintre firma sa de impresariat și Ianis Stoica: „M-a sunat la 10 seara ca să rezilieze contractul”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

Urmează o iarnă infernală pentru SuperLigă » Două echipe aflate pe loc de play-off și ultima clasată sunt în prag de colaps!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
ragnar.din.berceni
ragnar.din.berceni  •  11 Noiembrie 2022, 17:40

Stimă, gigistul ala sa plateasca!

666piturca
666piturca  •  11 Noiembrie 2022, 17:39
Postat de maradona79 pe 11 Noiembrie 2022, 12:06

***

Diego, respect. Chiar daca te baneaza astia in musculatura lor. Dar, hai, sa iti mearga bine pana la tura viitoare.

romeverest
romeverest  •  11 Noiembrie 2022, 17:28

Aviz pentru tinerii fotbalisti romani !! Aveti mare grija cu cine semnati, pentru ca dorinta unora de a castiga bani de pe urma vostra este foarte mare !! Cat de curand, individa va ramane fara fotbalisti, perioada ei de glorie a fost atunci cand, fiind casatorita cu Reghecampf, i-a cam obligat pe multi fotbalisti sa semneze cu ea !! Cred ca toti au constatat deja ca in intreaga ei cariera, cu care se tot lauda peste tot, nu a fost capabila sa transfere vreun fotbalist roman in fotbalul din Vestul Europei !! Multa lauda..multe vrajeli ieftine !!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează