FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Mesaj tranșant pentru familia Mititelu: „Dacă îl schimbă pe Mutu, nu sunt profesioniști! Jucătorii aduși din străinătate sunt vai de mama lor”

Familia Mititelu e în dubiu dacă să-i mai acorde sau nu credit lui Adrian Mutu +47   FOTO
Familia Mititelu e în dubiu dacă să-i mai acorde sau nu credit lui Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 10:48 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 11:25

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că familia Mititelu ar face o greșeală imensă dacă l-ar demite pe Adrian Mutu.

FCU Craiova se află într-o vizibilă criză de rezultate, iar Adrian Mutu pare că nu găsește soluții pentru stoparea ei. Oltenii au pierdut și cu FCSB, 0-1, și au acumulat doar opt puncte în nouă etape. Totuși, Dumitru Dragomir e de părere că „Briliantul” ar trebui să beneficieze de continuitate în Oltenia. 

Deși Adrian Mititelu a negat din spatele gratiilor că postul lui Mutu ar fi în pericol, sursele Gazetei dezvăluie că la Craiova se negociază deja cu viitorul antrenor, Mircea Rednic fiind unul dintre numele vehiculate.

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Mititelu jr. să-l păstreze pe Mutu

„Îl văd pe Mutu continuând la Craiova. Acum abia începe să-și facă și el echipă. Dacă îl schimbă pe Mutu, nu sunt profesioniști. Dacă am un contract cu dumneata, te las să termini contractul, suntem o țară civilizată! 

Ține-l și termină contractul, iar la sfârșitul lui poți da un verdict, dacă a fost sau nu ceva de capul lui. Dar jucătorii aduși din străinătate sunt vai de mama lor. Mutu ar trebui să joace cu Compagno, e vârf de meserie”, a mărturisit Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

Rezultatele te țin în viață. Nu mi-e frică, sunt gata să înfrunt orice decizie pe care o va lua conducerea - Adrian Mutu, FCU Craiova 1948

FCU Craiova cu Mutu antrenor

  • 9 meciuri oficiale
  • locul 12 în Liga 1
  • 2 victorii, 2 egaluri, 5 înfrângeri
  • 7-10 golaveraj

FOTO Cele mai tari imagini din FCU Craiova - FCSB

+43 FOTO

Poziția ultrașilor olteni în cazul lui Mutu

Galeria oltenilor îl susține în continuare pe antrenorul Adrian Mutu. Aproximativ 6.000 de spectatori au asistat la meciul de pe „Oblemenco” de sâmbătă, câștigat la limită de FCSB. În ciuda rezultatelor modeste, galeria oltenilor are în continuare încredere în Mutu.

La finalul partidei, Peluza Sud i-a strigat numele lui Mutu, iar „Briliantul” le-a răspuns fanilor:

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO EXCLUS din lot după FCU Craiova - FCSB » Anunțul conducerii: „Toleranță zero!”

Președintele Craiovei, avertisment indirect pentru Mutu: „În primul rând, jocul nostru n-a funcționat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
kuba
kuba  •  20 Septembrie 2021, 17:53
Postat de george.br pe 20 Septembrie 2021, 14:44

Ma incearca un profund sentiment de sila cand vad cum este bagat in seama un asemenea individ. Aici se poate vedea limpede cat de jos a ajuns presa in Romania. Pe langa faptul ca individul asta, intr-o tara normala, se afla acum in cu totul alta parte, privat de drepturile pe care le au oamenii liberi, mai este si invitat prin diverse redactii si studiouri tv, in goana dupa rating! Toate aceste aparitii ale lui nu reprezinta decat jigniri la adresa bunului simt, a omului cinstit si demn din tara asta. ***

Perfect spus! Respect!

talpaiadului
talpaiadului  •  20 Septembrie 2021, 16:12

Sincer nu stiu ce vede Dragomir la Mutu. Eu vad o echipa a Craiovei care joaca turca, nu fotbal. Este adevarat ca Mititelu a cheltuit pe autocar mai multi bani decat pe lotul de jucatori si este normal ca acestia sa nu aiba cine stie ce valoare, dar echipa a facut cel mai bun meci in prima etapa cu CFR, apoi a jucat binisor si cu Dinamo, iar de acolo a luat-o in jos, jucand din ce in ce mai slab. Nu exista relatii de joc, determinare, dorinta de victorie, jucatorii nici macar nu au o rabufnire de orgoliu dupa ce incaseaza gol (spre comparatie, echipa Rapidului vine tavalug peste adversar dupa ce incaseaza gol, indiferent de numele sau valoarea adversarului). Nu stiu ce face Mutu acolo, dar in teren nu se vede nimic, pe masura ce trece timpul observ un regres in loc de progres.

legio.sud
legio.sud  •  20 Septembrie 2021, 15:49

davidgraham ești in eroare ce dreptate au făcut ? Niște infractori … și eu nu sunt fan mititelu

Vezi toate comentariile (13)
Comentează