FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICI

Dumitru Dragomir: „Murim de foame, fraţilor! Ungurii sunt mai deștepți ca noi în toate” » Când ar fi repornit el Liga 1

Dumitru Dragomir +17   FOTO
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 11:40

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a criticat dur modul în care sportul a fost tratat de Guvernul României în timpul pandemiei de coronavirus.

Dragomir spune că ar fi dat drumul la meciurile din Liga 1 încă de pe 30 mai, nu pe 13 iunie așa cum e programat, și crede că oamenii din sport au greșit când i-au lăsat pe politicieni să decidă ce se întâmplă cu activitățile sportive.

„Cei din fotbal au lăsat oficialitățile politice să le dicteze programul. Sunt oameni care n-au nicio tangenţă cu sportul. Eu mă duceam şi le explicam că fotbalul este o stare de spirit. E din antichitate, de la luptele de gladiatori. Sportul e în primele priorităţi ale unei naţii. 

Eu dădeam drumul acum, sâmbăta trecută, cu public! Așa cum au făcut ungurii, care sunt mai deştepţi ca noi în toate. Au stat jucătorii prea mult în cantonament. Asta le-a fost impusă de nişte oameni care nu ştiu ce înseamnă fotbalul.

Dacă e vreun caz de coronavirus, să se ducă la profesorul Streinu-Cercel și să lase activitatea să meargă. Murim de foame, altfel, fraţilor! În trei luni, ne batem pe bucata de pâine!”, a declarat Dumitru Dragomir la Look Sport.

FOTO. Cum se desfășoară sportul în timpul stării de alertă

+13 FOTO

VIDEO Florin Prunea, decizie radicală:„Nu aveam ce să caut la Dinamo”

 Citește mai multe știri din Liga 1:

Plan secret al lui Răzvan Burleanu?! Șeful FRF, acuzat la GSP LIVE: „De foarte mult timp tot încerca”

EXCLUSIV Ce trebuie să-și asume jucătorii din Liga 1, după ce se renunță la cantonamentele închise

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
198939213804366
Adrian Addryano  •  03 Iunie 2020, 12:28

Hahaha,cum sa dai drumul prostule pe 30 Mai daca jucătorii au venit la antrenamente pe 18 Mai după două luni de pauză?"Comision"de 4 milioane de euro de la liga.Hai sa fie cu executare și la a doua pronunțate să scăpăm de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Iunie 2020, 07:48

Fotbalul e din antichitate - inca o mostra de idiotenie din partea acestui ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  02 Iunie 2020, 19:44

Prostul are dreptate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează