FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI- FCU CRAIOVA

Dumitru Dragomir, discurs prăpăstios înainte de Sepsi - FCU Craiova: „Vor găsi 500 de cuțite, ascultați-mă ce vă spun!”

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 12:12 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 20:38

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut o previziune sumbră înainte de Sepsi - FCU Craiova.

  • Sepsi - FCU Craiova, rejucarea meciului oprit pentru scadări xenofobe pe 29 ianuarie, are loc joi, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1
  • Sepsi și FCU Craiova se luptă pentru ultimul loc de play-off. Oltenii au un punct în plus

Dragomir avertizează forțele de ordine să fie atente la controlul de la porți, pentru că altfel va fi „măcel”. Fanii lui FCU Craiova sunt suspendați la meciurile din deplasare ale echipei lor, dar galeria va merge la Sf. Gheorghe pe cont propriu și nu va sta la peluză, așa cum s-a întâmplat la Sibiu, la 0-1 cu Hermannstadt

„Maestre, îmi pare rău, am fost influențat” » Jucătorul acuzat de blat de Negoiță: „Cred că știu cine i-a spus. M-am întâlnit de multe ori cu persoana respectivă, ne-am și îmbrățișat”
GSP Live
„Maestre, îmi pare rău, am fost influențat” » Jucătorul acuzat de blat de Negoiță: „Cred că știu cine i-a spus. M-am întâlnit de multe ori cu persoana respectivă, ne-am și îmbrățișat”

Dumitru Dragomir, îaninte de Sepsi - FCU Craiova: „Vor fi 500 de cuțite. Va fi măcel”

„Le recomand celor de la Sepsi să facă un control foarte dur la porți. O să facă o colecție de cel puțin 500 de cuțite! Ascultați-mă ce vă spun! Și astăzi să verifice stadionul. Va fi măcel! Nu au ce să facă. Dacă vin mulți de la Craiova și nu le dă locuri separat, înconjurați de bodyguarzi și de poliție, va fi rău.

Dacă un fan al Craiovei are bilet între suporterii lui Sepsi și strigă în secuime, părerea mea e că atunci vor ieși cuțitele, după tot ce s-a întâmplat. Să știți că nu numai oltenii sunt nervoși cu nervii. Și cei din secuime sunt.

Ferească Dumnezeu să se tulbure apele! Așa că e bine să împrumute Poliția de la Brașov, de pe la Cluj. Să se ia măsuri, pentru că e nenorocire dacă se întâmplă ceva acolo.

În momentul în care sunt peste o mie de turbulenți, e greu să-i ții în frâu dacă nu ai forțe puternice. Eu spun să-și ia măsuri, să cheme jandarmi și din alte județe, pentru că acolo nu e o joacă”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

VIDEO. Adrian Mititelu, înaintea duelului decisiv cu Sepsi: „Visul nostru este să jucăm în Europa”

Citește și: 

O căruță de bani și postul de antrenor! » Mizele reale puse în joc la Sepsi - FCU Craiova, „finala” pentru play-off

Mititelu a numit „brandul din fotbal mult peste Steaua”: „Chiar dacă nu le convine oltenilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
imgb
imgb  •  16 Martie 2023, 02:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

imgb
imgb  •  16 Martie 2023, 02:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  15 Martie 2023, 15:26

Don Corleone are imaginatie bogata ( sau bolnava?!) ar putea sa scrie scenarii de filme de groaza...De proasta calitate ofcourse!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează