FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cuplu-șoc de antrenori propus de Dragomir la Rapid: „Aș face ceva să «omor» galeria” + Avertisment pentru Șucu și Angelescu: „O să-i alerge pe calea ferată”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 17:37 / Actualizat luni, 14 august 2023 17:59

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, îl propune pe Marius Șumudică antrenor la Rapid, după ce giuleștenii au pierdut cu Petrolul, 0-2, și au rămas cu 5 puncte în 5 etape.

În plus, Dragomir îi recomandă lui Dan Șucu, principalul finațator de la Rapid, să îl readucă la echipă pe Mihai Iosif, pe post de antrenor secund al lui Șumudică.

Ipoteză explozivă la Rapid! Înlocuitorul lui Bergodi ar pândi din interiorul clubului: „De ce credeți că a venit?”
GSP LIVE
Ipoteză explozivă la Rapid! Înlocuitorul lui Bergodi ar pândi din interiorul clubului: „De ce credeți că a venit?”

După înfrângerea din Giulești cu Petrolul, spiritele s-au inflamat la Rapid, iar galeria i-a certat pe jucători imediat după meci. 

Dragomir, propunere-șoc pentru Dan Șucu

„Rapid nu trage la titlu. Uite ce îi spun domnului Șucu, cu care eu sunt prieten. Dacă nu îl pune pe Șumudică repede, dar repede, să ia Șumudică în bot toate nenorocirile, și pe el, și pe Angelescu o să îi alerge pe calea ferată.

Nu te joci cu galeria Rapidului, e frumoasă, dar periculoasă. Aruncam totul pe Șumudică. Nu l-ați vrut pe Șumudică? Îl vreți, de mâine e Șumudică. Aș mai face ceva de «omor» galeria.

L-aș pune secund pe Miță Iosif, chiar dacă Șumudică vine cu echipa lui. Obligatoriu, îi spun că nu mă interesează. Iosif liniștește galeria, el a promovat când nimeni nu se aștepta. Lui toată viața i-aș da salariu și post în club pentru ce a făcut. 

Nimeni nu a făcut la Rapid ceea ce a făcut el. Îl apreciază extraordinar pe Șumudică. Le dau o sugestie, să fie liniște la Rapid”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Șumudică susține că nu vrea să antreneze la Rapid în acest sezon

Marius Șumudică, liber de contract, a anunțat că va fi prezent pe Giulești la meciul dintre Rapid și Farul, de pe 20 august, dar în calitate de suporter. El a susține că nu vrea să antrenze la echipa de sub podul Grant în acest sezon.

„Voi veni la meci (n.r. - Rapid - Farul), fiindcă am declarat că nu îmi mai doresc, cel puțin sezonul ăsta, să bag bățul prin gard și nu doresc să fiu antrenorul Rapidului. De data asta, la meciul cu Farul îmi fac prezența în tribune, mă duc într-un colț acolo, să calc și eu pe noul Giulești, că nu am fost de când s-a construit.

Vin și eu la meci, ca oricare suporter, fără vreo intenție. Am declarat că nu vreau să vin antrenor la Rapid sezonul ăsta și vin la meci fără niciun fel de problemă”, a declarat Șumudică, la emisiunea „Liga Digisport”.

VIDEO. Cristiano Bergodi, după haosul provocat de galerie: „Mie nu mi-e teamă! Problema e alta”

Citește și:

Șumudică și-a anunțat revenirea în Giulești: „Vin cu eșarfa la gât”
RAPID
Șumudică și-a anunțat revenirea în Giulești: „Vin cu eșarfa la gât”
Imaginea surprinsă de reporterii GSP cu Dan Șucu la finalul jocului: i-a fost frică în propria „casă”!
Rapid- Petrolul
Imaginea surprinsă de reporterii GSP cu Dan Șucu la finalul jocului: i-a fost frică în propria „casă”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
mihalachy
mihalachy  •  15 August 2023, 09:05

NEA MITICA -MAI GRESESTE CATE ODATA!!!??

BindenDanDat
BindenDanDat  •  14 August 2023, 23:33
Postat de brentford pe 14 August 2023, 19:15

Nu pune galeria atata presiune cat pune fituica asta de impachetat guvizi. De doua zile il toaca pe Bergodi nonstop si il ridica pe Gigi la rang de etalon in sportul romanesc. Un fel de "Gigi,asa da! Sucu,asa nu!". Ei vor sa se bata la titlu cu un lot mult mai subtire decat al lui Sepsi sau Craiova. Probabil si Sucu a avut vina lui cand nu a spus clar ce pasi trebuie urmati si cand vor avea sanse reale sa se bata la titlu. Uite Chelsea,cu investitii de sute de milioane in doi ani,probabil nici anul asta nu vor prinde top 4.

Corect despre Chelski. Nu putem acuza GSP. In primul rand, ca citim pe gratis aici. Poi scopul lor e sa vanda marfa. Ce sa zica? “Shhhhhhhh, lasati Rapidu’ in pace, ca se pregateste”…? Apoi, si nu in ultimul rand, noi de cine am mai rade?

atthur
atthur  •  14 August 2023, 21:39
Postat de lefter_popescu pe 14 August 2023, 21:10

Nea Mitica , stim cu toti cat de fcsbist esti , asa ca ia-l de mana pe Sumudica și cantati pe doua voci la masa lui Gigi Valiza. Lasa Rapidul în pace , pentru ca toată viata numai rău i-ai făcut. Spovedeste-te farsieului venetic, mai spune lumii întregi cât de miliardar este , pt ca ,cine știe, măcar un hectar de teren prin Tunari tot iti mai da.

Băi, și noi știm că esti prost rău de tot,lefter de creier.Hai,meri și tu invartindu-te de manuta cu sucu& nico,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează