FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Ipoteză explozivă la Rapid! Înlocuitorul lui Bergodi ar pândi din interiorul clubului: „De ce credeți că a venit?”

Dan Șucu, patron Rapid, foto: GSP
Dan Șucu, patron Rapid, foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 12:20 / Actualizat luni, 14 august 2023 16:02

Iosif Rotariu (60 de ani), fostul mijlocaș al Stelei, a opinat, în direct la GSP Live, că Bogdan Lobonț (45 de ani), numit antrenor cu portarii la Rapid, ar putea fi „principalul” giuleștenilor, în cazul în care italianul Cristiano Bergodi (58 de ani) va fi îndepărtat. 

Bogdan Lobonț a fost angajat antrenor de portari la Rapid în urmă cu câteva zile. Iosif Rotariu crede însă că, în spatele mutării, se pregătește instalarea lui „Lobby” pe banca tehnică a echipei, dacă angajamentul dintre Bergodi și tripla campioană a României va fi întrerupt. 

Alibec pleacă azi de la Farul! Salariu fabulos la noua formație
FARUL
Alibec pleacă azi de la Farul! Salariu fabulos la noua formație

VIDEO. Iosif Rotariu propune o teorie interesantă privind succesiunea pe banca Rapidului: „Lobonț nu a venit doar să antreneze portarii”

„Bogdan Lobonț a fost un jucător valoros, plus că a fost și antrenor, a jucat foarte mulți ani în străinătate, a jucat multe meciuri la echipa națională, unde a avut un randament bun. Nu cred că a venit la Rapid doar să-l ajute pe Horațiu Moldovan

Consider că la numele lui, la experiența pe care a acumulat-o în atâția ani în străinătate, Bogdan Lobonț merită mai mult de atât și nu cred că va fi o persoană care va accepta un interimat sau să fie doar un antrenor provizoriu. 

Este un tip cu personalitate, cu valoare și presupun că dacă i s-ar oferi postul de «principal» va primi un contract pe o perioadă mai lungă de timp. 

Având în vedere că și altor foști mari jucători li s-a dat șansa să antreneze echipele de club sau echipa națională, cred că și Bogdan Lobonț merită asta. Are o experiență foarte mare acumulată la nivel internațional”, a declarat Iosif Rotariu, la GSP Live. 

Iosif Rotariu, despre situația delicată prin care trece Bergodi la Rapid: „În România nu prea există răbdare”

În continuare, Iosif Rotariu a vorbit despre criza prin care trece trupa din Giulești. Rapidiștii au un sezon de început sub așteptări, cu numai 5 puncte câștigate în 5 etape, iar duminică seară au pierdut acasă derby-ul cu Petrolul, scor 0-2. Fostul stelist crede că fanii nu vor mai avea multă răbdare cu Bergodi, chiar dacă italianul a primit credit din partea conducerii. 

„În România nu prea există răbdare. Chiar dacă ar fi răbdare din partea celor care conduc clubul, a patronatului, nu există din partea suporterilor”, a mai punctat Rotariu.

Citește și: 

Galeria Rapidului, cât un Airbus! Câți decibeli a atins Peluza Nord: „Dacă o țineau așa 5 minute, își puteau pierde auzul”

Rapid încearcă să-i aducă un concurent lui Moldovan! Negocieri cu un campion european cu 190 de meciuri la PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
costeltudor
costeltudor  •  18 August 2023, 18:08

Doamne ferește !!!

costeltudor
costeltudor  •  18 August 2023, 18:08

Doamne ferește !!!

contrabas3
contrabas3  •  14 August 2023, 19:28

Exact ce am zis după meci: jucătorii nu vor antrenor (Bergodi), ci vor preten manelist. Lol!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează