FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Surpriză! Pe cine regretă Dragomir la Rapid: „Erau de județeană când a sosit el”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 17:22 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 17:35

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir (77 de ani), consideră că Rapid a greșit atunci când l-a demis pe Mihai Iosif, antrenorul sub comanda căruia clubul giuleștean a revenit în prima ligă.

La ultimul mandat pe banca Rapidului, între martie 2021 și martie 2022, Mihai Iosif a reușit să-i readucă pe alb-vișinii în prima ligă. El a fost demis după o serie de 10 meciuri fără victorie în perioada decembrie 2021 - martie 2022, iar în locul său instalat Adrian Mutu.

Dumitru Dragomir consideră că îndepărtarea lui Mihai Iosif a fost o mare greșeală a conducerii rapidiste. Fostul șef al LPF sugerează că Rapid ar fi fost într-o situație mai bună cu Iosif pe bancă, poate chiar în lupta pentru titlu.

Adrian Mititelu a numit noul antrenor » Fanii sunt furioși: „Ca de obicei, bătaie de joc”
FCU Craiova
Adrian Mititelu a numit noul antrenor » Fanii sunt furioși: „Ca de obicei, bătaie de joc”

Dumitru Dragomir regretă plecarea lui Mihai Iosif de la Rapid

„Rapidul nu poate să ia titlul, dar poate să termine între primele 3. Gruparea giuleșteană este una serioasă acum. Angelescu a văzut că nu are suficienți bani și a făcut un pas înapoi, a vândut unui om serios (n.r. - Dan Șucu).

Singurul lucru greșit făcut de Șucu este că s-a despărțit de Iosif. O mare greșeală. Una dintre cele mai mari greșeli ale Rapidului este îndepărtarea lui Iosif.

Trebuie să îi facă statuie lui Iosif. El a luat echipa din județ și a adus-o în prima ligă. Trebuie să se poarte altfel cu el”, a afirmat Dragomir la Fanatik.

Fostul președinte al Ligii a făcut, însă, o confuzie. Dan Șucu a devenit acționar la Rapid la aproape 3 luni de la plecarea lui Mihai Iosif de la club. 

În prezent, antrenată de Cristiano Bergodi, Rapid ocupă locul 4 în SuperLigă, cu 15 puncte adunate în 9 meciuri, 6 sub liderul FCSB 4 sub CFR Cluj, două sub Universitatea Craiova.

În altă ordine de idei, Rapid nu este singura formație de play-off pe care Dragomir a scos-o din lupta la titlu: „Gică Hagi nu are echipă de primul loc. Nu are echipă nici de primele 5 locuri”. 

Mai multe știri din SuperLigă: 

Reacția lui Gheorghe Hagi, după ce Kyros Vassaras a admis că a fost acordat eronat penalty la meciul cu FCSB: „Mă interesează ce e în față!”

Ovidiu Burcă îi răspunde lui Andrei Nicolescu: „Dacă așa zice dânsul...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Normal
Normal  •  21 Septembrie 2023, 19:06

Iar se baga in seama pe langa Rapid, parvenitul asta impostor !

gicab
gicab  •  21 Septembrie 2023, 18:02
Postat de unurtr pe 21 Septembrie 2023, 17:39

Nu era chiar ”El a luat echipa din județ ” pentru că el a preluat echipa FC Rapid 1923 când era în liga 2, nu la ”județ”, dar cu el antrenor, după acel început fulminand de liga 1, am avut luni bune fără victorie. Dar, fără să vrea, el spune un adevăr: a fost antrenor la AFC Rapid în Liga 5 imediat după faliment, deci la județ, dar la AFC Rapid, nu la FC Rapid 1923. Dar nici nu știu dacă știa Mitică acest lucru....

Rapidului la al câtelea parastas sunteți?

gicab
gicab  •  21 Septembrie 2023, 17:48

“Trebuie să îi facă statuie lui Iosif. El a luat echipa din județ și a adus-o în prima liga” Despre ce județ vorbește mitica de la liga? Oricum Ii astept pe giulesteni sa joace cu soarele pe tricouri

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close