FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Reacția lui Gheorghe Hagi, după ce Kyros Vassaras a admis că a fost acordat eronat penalty la meciul cu FCSB: „Mă interesează ce e în față!”

FCSB s-a impus în deplasarea cu Farul, scor 1-0. Gică Hagi consideră că rezultatul a fost viciat de „centralul” Sebastian Colțescu și că gruparea din Constanța a ieșit deja din lupta pentru apărarea titlului.
FCSB s-a impus în deplasarea cu Farul, scor 1-0. Gică Hagi consideră că rezultatul a fost viciat de „centralul” Sebastian Colțescu și că gruparea din Constanța a ieșit deja din lupta pentru apărarea titlului.

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 15:35 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 16:46

Gheorghe Hagi, 58 de ani, a trimis un mesaj clar jucătorilor săi, să fie conectați la meciul de vineri, cu Dinamo, să nu se gândească la ceea ce s-a întâmplat week-end-ul trecut cu FCSB (0-1).

Gheorghe Hagi a trecut peste supărarea pricinuită de meciul cu FCSB (0-1) și de faza penalty-ului care a făcut diferența weekend-ul trecut, cu toate că a fost un întreg iureș referitor la acel moment.

Ovidiu Burcă, reverență în fața lui Gheorghe Hagi: „Cel mai bun antrenor din România din ultimii ani” + „Farul joacă un fotbal total”
DINAMO - FARUL
Ovidiu Burcă, reverență în fața lui Gheorghe Hagi: „Cel mai bun antrenor din România din ultimii ani” + „Farul joacă un fotbal total”

Gheorghe Hagi: „Conectați doar la ceea ce este în față”

Fidel politicii sale din fotbal, ”Regele” a vorbit astăzi, la conferința de presă, doar despre duelul cu Dinamo de vineri seară, de la ora 21:00, de la ”Arcul de Triumf”, făcând o singură referire la eșecul cu FCSB și la decizia lui Sebastian Colțescu, care, și conform reacției lui Kyros Vassaras, a acordat greșit penalty pentru oaspeți.

”Fotbalul durează o zi, nu are rost să mă uit în spate. În spate, dacă mă uit, avem puține puncte, în rest, mă interesează ce este în față. Acolo, trebuie să fim conectați, doar la ceea ce e în față. 

Toate meciurile sunt grele, trebuie să o arăți la fiecare oportunitate, că ești conectat, că o faci mai bine ca adversarul. Treptat, sper să ne revenim”, a comentat Gică Hagi.

Trebuie să acceptăm că arbitrii nu sunt roboți. Da, greșeli se fac și în arbitraj. Este uman, trebuie să fim înțelegători. Conform instrucţiunilor internaţionale şi ale CCA, nu orice contact este fault. Nu există intenţie în împiedicarea adversarului, la această cădere uşoară a atacantului. În opinia CCA, această decizie de a acorda penalty, ar fi trebuit evitată.

- Kyros Vassaras, la FRF TV, despre faza penalty-ului de la meciul Farul - FCSB (0-1)

Gheorghe Hagi, la superlativ despre Dinamo: „Să ajungă la ceea ce a fost înainte, un club mare”

Hagi este un vechi rival al dinamoviștilor, atât în calitate de fotbalist, cât și antrenor. Chiar dacă a fost un ”client” de tradiție al galeriei ”câinilor”, managerul tehnic al Farului a avut cuvinte de apreciere pentru adversarul de mâine seară.

”Jucăm contra unui adversar cu o tradiție importantă, cu o istorie importantă, unde trebuie să ne ridicăm nivelul ca să putem aspira la toate obiectivele noastre. Vrem să venim cu victoria la Constanța. 

Sper să facem un meci bun, contra unei echipe bine organizate, care crește de la meci, care arată bine în ultimul timp.

Dinamo e o echipă care ușor, ușor vrea să se dezvolte, să ajungă la ceea ce a fost înainte, o echipă de mare tradiție, puternică și care arăta putere din toate punctele de vedere, care merită tot respectul nostru. 

Din punctul meu de vedere, un club mare, dar noi trebuie să fim noi, să încercăm să ne impunem, să dictăm ritmul și intensitatea jocului. Să fim aceeași echipă care am obișnuit să fim în ultima perioadă, adică în ultimul an.

Trebuie să mergem să ne gândim doar la cele 3 puncte, avem nevoie de ele. Va ieși un meci interesant, bun, cu toate că e prima oară când ne întâlnim”, a comentat Gheorghe Hagi.

Și noi, și Dinamo jucăm pe același teren. Sunt detalii care contează, dar trebuie să ne adaptăm, indiferent cum arată. Ne așteaptă o săptămână importantă, cu meci intermediul, cu Cupă, meci greu, vedem cum vom gestiona. Avem nevoie de puncte, de victorii, ca să urcăm acolo sus.

- Gheorghe Hagi, antrenor Farul

Arbitraj? Farul a fost dezavantajată clar meciul trecut. Cei de acolo au avut reacție clară, normală. Întotdeauna, când cineva ridică vocea, iar domnul Hagi are o voce importantă în România, contează... Dar sperăm că arbitrajul nu va avea greșeli care sa influențeze scorul final.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Superliga - Etapa X » Match Preview Dinamo - Farul

Citește și alte știri:

Dinamo revine pe Arena Națională » Ce meciuri vor disputa „câinii roșii” pe cel mai mare stadion al țării
DINAMO
Dinamo revine pe Arena Națională » Ce meciuri vor disputa „câinii roșii” pe cel mai mare stadion al țării
Reporterii GSP au inspectat gazonul de pe „Arc” înainte de Dinamo - Farul » Concluzia? Mai bine puneau tăblițe cu avertismentul „Nu călcați iarba!
Dinamo
Reporterii GSP au inspectat gazonul de pe „Arc” înainte de Dinamo - Farul » Concluzia? Mai bine puneau tăblițe cu avertismentul „Nu călcați iarba!"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  21 Septembrie 2023, 19:00

A- Ce repede a uitat Hagi înfrângerea frauduloasa pe care Coltescu i-a adminstrat-o în meciul cu fcsb. Acesta a greșit de doua ori în favoarea echipei lui Gigi Valiza. Prima data , dictando un 11 m în urma unei simulări jenante și 2 când nu a dictat repetarea loviturii când 15 jucători au întrat în careu înainte ca Olaru sa lovească balonul. De ce nu a facut- o ? De teama ca jucătorul fcsbist sa nu rateze... B- pe dl de la Petrolul supărarea îl va tine tot sezonul , dacă nu tot campionatul, cu toate ca un 11 m se poate rata , iar mai mult de un punct nu ar fi luat , asta dacă cfr nu s-ar fi supărat și le-ar fi dat ploieștenilor un 4 sau 5-1.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Septembrie 2023, 16:16

...e clar ca Dinamo o sa fie dezavantajata de arbitraj ...faraonul a fost calmat de baietii destepti de la bucuresti ...numai el are nevoie de trei puncte ...Dinamo ...nu ...

21lva
21lva  •  21 Septembrie 2023, 16:16

Ce zice Vassaras: "Nu orice contact este fault! Acest penalty trebuia evitat". Ce înțelege gigistul grețos: "conform reacției lui Kyros Vassaras, Colțescu a acordat ușor penalty pentru oaspeți."

Vezi toate comentariile (3)
Comentează