FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo revine pe Arena Națională » Ce meciuri vor disputa „câinii roșii” pe cel mai mare stadion al țării

Dinamo revine pe Arena Națională pentru meciurile cu FCU Craiova și CFR Cluj. 
Foto: Facebook @ Dinamo București
Dinamo revine pe Arena Națională pentru meciurile cu FCU Craiova și CFR Cluj. Foto: Facebook @ Dinamo București

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 12:43 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 13:22

După etapa de vineri seară din Superliga, când primește vizita campioanei Farul Constanța pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo trebuie să organizeze o altă confruntare pe teren propriu, cu FCU Craiova, marți, 26 septembrie, de la ora 21:00, în grupele Cupei României Betano, meci care se va juca pe Arena Națională. 

  • Dinamo - Farul e programat vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00: Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport, DigiSport 

Dinamoviștii vor juca mai multe meciuri de acasă pe Arena Națională, dar pentru etapa cu Farul acest lucru nu a fost posibil. Motivul? Un festival, Asia Fest, care se va desfășura de vineri până sâmbătă, este organizat pe cel mai mare stadion al țării. 

Andrei Nicolescu, reproșuri pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Din punct de vedere sportiv nu suntem foarte bine. Mă așteptam să nu fim «căței»”
DINAMO
Andrei Nicolescu, reproșuri pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Din punct de vedere sportiv nu suntem foarte bine. Mă așteptam să nu fim «căței»”

Lucrurile vor sta însă diferit la partida cu FCU Craiova, din grupele Cupei României Betano. 

Dinamo - FCU Craiova, partidă din grupele Cupei României Betano, se joacă pe Arena Națională 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, meciul lui Dinamo cu FCU Craiova se va juca tot pe Arena Națională, la fel ca și etapa cu numărul 9 din Superliga. 

Atunci, juveții au învins cu 1-0, grație golului marcat de William Baeten în minutul 61. 

Dinamo - CFR Cluj, tot pe Arena Națională

Sursele GSP spun că Dinamo va disputa pe cel mai mare stadion din România și următoarea partidă de pe teren propriu din campionat, contra celor de la CFR Cluj, programată în weekend-ul 6-8 octombrie, în etapa cu numărul 12 din Superliga. 

Între meciurile cu FCU Craiova, din grupele Cupei României Betano, și partida cu CFR Cluj, trupa din „Ștefan cel Mare” o întâlnește în deplasare pe Oțelul Galați, în etapa cu numărul 11 din Superliga. 

Meciul Oțelul Galați - Dinamo este programat pe 29 septembrie, de la 21:00, live pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport. 

Dinamo - Farul Constanța se dispută pe „Arcul de Triumf”

Dinamo ar fi vrut să dispute pe Arena Națională și meciul cu Farul Constanța, de vineri seară, doar că cel mai mare stadion este ocupat, întrucât acolo este organizat un festival destinat culturilor și tradițiilor orientale. 

„Câinii roșii” au încercat să găsească o soluție și să joace fie la Ploiești, Târgoviște, Voluntari sau Cluj-Napoca, dar au fost de fiecare dată refuzați. 

În aceste condiții, dinamoviștii au fost nevoiți să apeleze la „Arcul de Triumf”, arenă pe care au jucat atât în Liga 2, cât și în Superliga. Antrenorul Ovidiu Burcă (43 de ani) a fost să inspecteze suprafața de joc marți seară și nu a fost deloc mulțumit de ce a găsit, întrucât gazonul fusese proaspăt însămânțat. 

Presați de timp, bucureștenii au anunțat, miercuri, că partida cu Farul se va disputa în cele din urmă pe arena din centrul Capitalei. Reporterii GSP au vizitat stadionul miercuri seară, iar concluzia este că, în mod normal, pe un astfel de gazon n-ar fi trebuit să se joace. 

+8 FOTO

Iarba este atât de fragedă, cu smocuri subțiri și firave, încât crampoanele fotbaliștilor o vor rupe, mai mult ca sigur, încă de la încălzire.

VIDEO. Match Preview Dinamo - Farul

Citește și: 

Presa din Serbia, șocată de suspendarea primită de FRF: „O decizie brutală și rușinoasă! UEFA nu a avut milă”

FCSB a fost aproape să transfere fotbalistul care a fost titular cu Real Madrid în Liga Campionilor: „A cerut un salariu exagerat”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  21 Septembrie 2023, 22:37

Felicitari actionarilor!

Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  21 Septembrie 2023, 14:00
Postat de Jean202 pe 21 Septembrie 2023, 13:25

deci nu pot sa cred ... iarasi inchid astia parcul de la Stadionul National ca sa joace aia meciurile loc amicale in cupa vietii :((( Nu inteleg ce tot cauta aici toate echipele de club, ele nu au stadionul lor? al lor, zic??? Sa vina atunci si Victoria Bucuresti si Rocar sa fie tacamul complet :(( Nu se putea o veste mai proasta.

„Sa vina atunci si Victoria Bucuresti...” ... Vezi, cum te dai singur de gol că ești pensionar?!

tandd12
tandd12  •  21 Septembrie 2023, 13:49
Postat de Jean202 pe 21 Septembrie 2023, 13:25

deci nu pot sa cred ... iarasi inchid astia parcul de la Stadionul National ca sa joace aia meciurile loc amicale in cupa vietii :((( Nu inteleg ce tot cauta aici toate echipele de club, ele nu au stadionul lor? al lor, zic??? Sa vina atunci si Victoria Bucuresti si Rocar sa fie tacamul complet :(( Nu se putea o veste mai proasta.

propun sa ceara autorizatie si de la barbu de pe gsp ca si el a contribuit la constructia stadionului.Au luat o din loc romanii,pai stadionul e al primariei il inchiriaza oricui vrea chiar si la rocar ca daor de aia au facut stadion ptr evenimente,nu sa te plimbi tu prin parc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează