FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL

S-a stabilit unde se joacă Dinamo - Farul » Detalii despre bilete

Partida dintre Dinamo și campioana României, Farul Constanța, din runda cu numărul 10 a Superligii se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”. Anunțul a fost făcut de trupa din „Ștefan cel Mare”.
Partida dintre Dinamo și campioana României, Farul Constanța, din runda cu numărul 10 a Superligii se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”. Anunțul a fost făcut de trupa din „Ștefan cel Mare”.

Articol de , - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 12:05 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 12:13

Partida dintre Dinamo și campioana României, Farul Constanța, din runda cu numărul 10 a Superligii, se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”. Anunțul a fost făcut de trupa din „Ștefan cel Mare”. 

  • Dinamo - Farul se joacă vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport

Locul disputării meciului dintre Dinamo și Farul Constanța le-a dat mari bătăi de cap alb-roșiilor. Abia după ora 11:00 s-a lămurit situația.

De ce Rotaru trebuie să aducă urgent un antrenor principal
CSU CRAIOVA
De ce Rotaru trebuie să aducă urgent un antrenor principal

„Câinii” nu au putut închiria Arena Națională, deoarece pe cel mai mare stadion al țării este organizat un festival dedicat culturii și tradițiilor orientale, iar pe mai multe stadioane din țară, precum Voluntari, Sibiu sau Cluj-Napoca au fost refuzați.

O altă arenă luată în calcul era cea din Buzău, un oraș cunoscut pentru numărul mare de fani FCSB.

Singura variantă la îndemână a rămas arena din centrul Capitalei. Marți seară, antrenorul Ovidiu Burcă a inspectat gazonul de pe „Arcul de Triumf” și nu a fost încântat de ce a văzut. 

Cu toate acestea, partida cu Farul Constanța se va juca pe arena din Capitală. Este varianta la care dinamoviștii au apelat fiind presați și de timp, meciul urmând a se disputa în puțin peste 48 de ore. 

Dinamo - Farul Constanța se joacă pe „Arcul de Triumf” 

Clubul Dinamo, prin vocea administratorului special Andrei Nicolescu, a ținut să mulțumească și FRF, care va organiza marți, 26 septembrie, tot pe „Arcul de Triumf” partida naționalei feminine contra Finlandei, deși gazonul nu permite disputarea a două partide în doar 4 zile. 

Dinamo București - Farul Constanța se va disputa pe Stadionul «Arcul de Triumf», conform programului deja stabilit de către Liga Profesionistă de Fotbal. Biletele vor fi puse în vânzare în cel mai scurt timp către suporterii dinamoviști.

-comunicat Dinamo, pe Facebook 

„Mulțumim, FRF! Un gest fair-play care poate mobiliza multe altele. Până la 10 din 10”, a transmis Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo. 

VIDEO. Match Preview Dinamo - Farul

Citește și: 

„Mă va urî pentru că spun asta” » Costin Ștucan, despre relația tensionată cu Gică Hagi și ce crede că face greșit în Academia Hagi

Un fost campion cu Dinamo critică situația în care e clubul: „Așa ceva nu există la echipele mari”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
creeperno534
creeperno534  •  20 Septembrie 2023, 22:36

Foarte bine!

gabineg
gabineg  •  20 Septembrie 2023, 18:01

Discuții sterile. Azi s-au pus in vanzare biletele pe site. Dispar ca pâinea caldă.

demolarii
demolarii  •  20 Septembrie 2023, 17:11

Puteau juca și pe Ghencea....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează