FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Un fost campion cu Dinamo critică situația în care e clubul: „Așa ceva nu există la echipele mari”

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 10:50 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 11:31

Adrian Ropotan (37 de ani), fost campion cu Dinamo, a vorbit la GSP Live despre problema pe care „câinii” o au la meciul cu Farul.

  • Dinamo - Farul e programat vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00: Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport

Dinamo nu știe în continuare pe ce arenă se va juca meciul cu Farul. În acest moment există două variante: stadionul „Arcul de Triumf”, dar Ovidiu Burcă nu e încântat de starea gazonului, sau disputarea meciului la Buzău.

Nebunie iscată de FCSB și Dinamo » Echipa de Liga 3 a vândut mai multe abonamente decât Rapid în Superliga!
ABONAMENTE
Nebunie iscată de FCSB și Dinamo » Echipa de Liga 3 a vândut mai multe abonamente decât Rapid în Superliga!

VIDEO Adrian Ropotan critică situația în care se află Dinamo

„E o situație destul de delicată. Și persistă de mult timp. Nu e plăcut. Dinamo nu trebuie să fie în situația asta. Trebuie să se bată acolo sus și să aibă un stadion propriu.

Mă bucur că are un antrenor care are o idee joc, care e implicat și care încercă să joace fotbal, dar nu echipa nu are stabilitate. Nu are teren.

 Așa ceva nu există la echipele mari! Nu ar trebui să te gândești că nu ai unde să joci cu 3 zile înainte de meci. Sau să te gândești să joci pe terenul echipei adversare. E mult peste gândirea mea!

Mi-aș dori din toată inima ca Dinamo să rămâne în Liga 1. Cred cu tărie, din ce am văzut și din ce știu, că Dinamo nu va retrograda”, a declarat Adrian Roptan.

VIDEO Totul despre Dinamo - Farul

Citește și: 

„Mă va urî pentru că spun asta” » Costin Ștucan, despre relația tensionată cu Gică Hagi și ce crede că face greșit în Academia Hagi

Stupoare în studio după revenirea lui Gabi Torje în România: „Nu înțeleg! Sunt atâtea turnee de old-boys, te poți duce acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  20 Septembrie 2023, 14:12

Burca trebuie avansat ...!!! Echipa nu stie ce joaca sau mai bine zis joaca ce nu stie ...!!! Cu jocul asta sunt putine sanse sa mai castigam puncte ....!!!!

arnautull
arnautull  •  20 Septembrie 2023, 11:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează