FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

Stupoare în studio după revenirea lui Gabi Torje în România: „Nu înțeleg! Sunt atâtea turnee de old-boys, te poți duce acolo”

Gabi Torje a semnat cu Concordia Chiajna. 
Foto: Instagram @torje_gabriel
Gabi Torje a semnat cu Concordia Chiajna. Foto: Instagram @torje_gabriel

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 09:41 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 09:44

Fostul portar al Stelei, Helmut Duckadam (64 de ani), a rămas surprins de revenirea lui Gabriel Torje (33 de ani) în România, la divizionara secundă Concordia Chiajna.

Gabriel Torje jucase ultima oară în Turcia, tot în Liga 2, la Genclerbirligi. Acum, acesta a revenit în România după ce, în ianuarie, se despărțea de Farul Constanța. 

Mesaj acid dinspre Rapid după gafele de arbitraj pro FCSB și CFR Cluj: „Am observat că e ceva obișnuit printre conducători” » Ce i se cere lui Balaj
RAPID
Mesaj acid dinspre Rapid după gafele de arbitraj pro FCSB și CFR Cluj: „Am observat că e ceva obișnuit printre conducători” » Ce i se cere lui Balaj

Mutarea l-a surprins pe Helmut Duckadam. Fostul portar al Stelei nu înțelege de ce fostul dinamovist a ales să se ducă la Concordia Chiajna când ar fi putut să se retragă din fotbal, întrucât, crede Duckadam, a strâns destui bani de-a lungul carierei. 

Helmut Duckadam, surprins de transferul lui Gabi Torje la Concordia Chiajna: „E greu să explic ce a gândit”

„Nu am înțeles jucătorii care au fost la un anumit nivel și care ajung să-și încheie cariera la Liga 2. Nu cred că a venit pentru bani, cred că a strâns destui. 

Sunt atâtea turnee de old-boys, te poți duce acolo. Viață liniștită poți avea și dacă te lași de fotbal, e greu să explic ce a gândit el. 

Eu unul nu aș mai face asta. Are suficienți bani, nu merge la Chiajna pentru 3.000-4.000 de euro”, a precizat Helmut Duckadam, potrivit Playsport. 

Crescut de Poli Timișoara, Gabi Torje a mai trecut prin carieră pe la CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Groznîi, Karabukspor, Sivasspor, Larisa, Bandirmaspor, Farul și Genclerbirligi. 

La Concordia Chiajna, Gabi Torje va fi coleg cu alte nume sonore din fotbalul românesc, precum Gabi Tamaș, Paul Pîrvulescu, Romario Pires, Cătălin Hlistei, Romario Moise, Adi Popa sau Raul Rusescu. 

VIDEO. Cristea Opria, despre începutul lui Torje și cum a evoluat cariera fotbalistului

Citește și: 

Ionel Dănciulescu și-a pierdut calmul în direct: „Tu ești cine ești, A3 la FCSB! Mă deranjează că te dai mai mult decât ești”

Mihai Stoica n-a digerat declarațiile lui Mandorlini: „Crede că el a inventat șmecheria. E o sfidare și o diversiune!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
22cea
22cea  •  20 Septembrie 2023, 17:16
Postat de hannah.robinson pe 20 Septembrie 2023, 09:59

Atitudine de certat cu munca

Dulapul a fost in America si cand a vazut ca nu e ca-n filme si trebuie sa puna mana pe munca a fugit imediat inapoi in Romania .

arnautull
arnautull  •  20 Septembrie 2023, 14:33
Postat de hannah.robinson pe 20 Septembrie 2023, 11:04

Poate ne spune și dukadam cam ce a muncit el de la ultima filmare cu reclama la nu știu ce alifie… dar sa nu ne zică ca a fost președinte de imagine la fcsb ca nici birou nu avea… din sus a plecat, părerea mea ca omului nu ii place munca… torje poate joaca fotbal pentru distracție pentru orice… Dan Petrescu dacă a plecat unde a plecat cică are familie… pai torje nu are?

daca-i placea munca ramanea cu familia in SUA cand au castigat loteria vizelor si cand a vazut ca acolo ajungi homelles daca nu muncesti s-a intros repede acasa la jelit prin studiori fix ca bocitoarele angajate la morti prin oltenia :)))))

81mada
81mada  •  20 Septembrie 2023, 13:32

Pai daca poate lua 3-4 mii de ce nu…

Vezi toate comentariile (15)
Comentează