FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionel Dănciulescu și-a pierdut calmul în direct: „Tu ești cine ești, A3 la FCSB! Mă deranjează că te dai mai mult decât ești”

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 20:35 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 21:09

Ionel Dănciulescu (46 de ani) a avut un discurs dur la adresa cipriotului Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul de la FCSB. 

Fostul atacant a comentat știrea apărută în presa din Franța, potrivit căreia Elias Charalambous ar fi fost pe lista lui Lyon, club care l-a numit recent pe Fabio Grosso. 

Ulterior, acesta a dezvăluit ce-l deranjează la antrenorul roș-albaștrilor și l-a criticat pentru atitudine.

FCSB nu a renunțat la el! Insistă pentru fotbalistul care a refuzat-o în vară: „A realizat că e o mină de aur aici”
FCSB
FCSB nu a renunțat la el! Insistă pentru fotbalistul care a refuzat-o în vară: „A realizat că e o mină de aur aici”

Ionel Dănciulescu îl atacă pe Elias Charalambous 

„Cum să aibă ofertă de la Lyon A3-ul de la FCSB? Ce sunt balivernele astea, mă? Să fim serioși! E A3 la FCSB. Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. 

Acceptă-ți, mă, situația! Ia-ți fapta cu tine, cum se spune! Că tu ești cine ești. Eu vorbesc din alt punct de vedere. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des, dar...”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro. 

Ionel Dănciulescu și-a pierdut calmul în direct: „Tu ești cine ești, A3 la FCSB! Mă deranjează că te dai mai mult decât ești”

Gigi Becali l-a lăudat pe Elias Charalambous 

Recent, Gigi Becali se declara încântat de prestațiile avute de FCSB sub comanda lui Charalambous. „Cea mai bună mutare pe care am făcut-o este Charalambous. Nu că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit! Eu mereu am spus că vreau posesie, pasă, posesie, pasă. Jucăm atât de repede... 

Eu nici nu mă așteptam să putem juca atât de rapid. Jucăm în viteză, dintr-una. Pac! Am recuperat mingea, iar jucătorul care intră în posesie dă imediat pasă. O dă din prima. O recuperează și pasează din prima. Nu face două atingeri. Ăsta e secretul lui Charalambous ”, a declarat Gigi Becali”. 

Elias Charalambous are 21 de partide ca antrenor la FCSB. A înregistrat 14 victorii, două egaluri și 5 înfrângeri. A ratat titlul în sezonul trecut, în detrimentul Farului, iar acum e lider în SuperLigă (18 puncte în 7 meciuri) și a fost eliminat în turul 3 al preliminariilor Conference League (0-0 și 0-2 cu Nordsjaelland). 

VIDEO Totul despre Hermannstadt - FCSB 

Citește și:

Gigi Becali a primit terenul și clădirile unei fabrici dintr-un cartier de lux din Pipera în schimbul unui împrumut de două milioane de euro. Detaliile afacerii

Gigi Becali l-a trimis în misiune: „Să stea acolo până găsește un african înalt, ortodox, care să știe și cu varza!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (75)
Thebestintown
Thebestintown  •  22 Septembrie 2023, 10:14
Postat de mosTireac pe 20 Septembrie 2023, 10:16

Băi țafanche, ce dreptate are Dănciulescu?! S-a pus Elias singur pe lista lui Lyon?! Dacă alții au vorbit despre numele lui pe lista aceea, fie că s-ar califica să fie acolo sau nu, ce vină are Charalambous?! Mare-i ceața la cabină!

Imi pare rau pentru voi ca puteti crede asa ceva si dati in Danciulescu, care a spus-o drept: ciocu mic ca esti *** la Becali, dupa cum si patronul o spune! N-au ajuns Razvan Lucescu, Boloni, Olaroiu si altii pe lista lui Lyon, da ajunge Charalambous, care face un duo cu Pintilii si carora le dicteaza Becali toate schimbarile, pe fata, omul nici nu se mai ascunde.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

SteauaenumaiunaBrasov
SteauaenumaiunaBrasov  •  20 Septembrie 2023, 16:41

Corbule, ai început să croncăni aiurea, ca în fabula aia cu cașcavalul:)

1ianuarie
1ianuarie  •  20 Septembrie 2023, 15:52
Postat de anticenzuralasport pe 20 Septembrie 2023, 10:20

De când un absolvent de 12 clase la 35 de ani la Halânga se poate compara cu cipriotul....?

Păi sigur, după mintea ta, scurtă, cipriotul ăsta e vârful antrenorilor din liga mămăliga pt că alde Bârsan & Colțescu vă propulsează mișelește pe primul loc. Bă, ia spune cam ce a inventat băiatul ăsta de îți e atât de drag, apa caldă, roata, gaura de la covrig sau bulele de aer?

Vezi toate comentariile (75)
Comentează