FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dumitru Dragomir s-a enervat în direct la TV: „Suntem nebuni? Unde ați mai văzut așa ceva” + cere fuziunea Rapidului cu Academica Clinceni: „Să se ducă la Becali”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 12:13

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre Liga 1 și a avut o răbufnire din cauza situației actuale.

Dumitru Dragomir s-a enervat din cauza faptului că echipe de tradiție, din orașe importante, nu sunt în prima ligă. Spune fostul președinte LPF că acest lucru se întâmplă din cauza sistemului competițional.

„Ce vreți? Să fie doar comune de lângă București în Liga 1? Suntem nebuni cu toții? Chiajna, Voluntari, Otopeni, Clinceni, Snagov ... Suntem nebuni? Orașe ca Timișoara, Arad, Constanța sau Ploiești nu au echipe în Liga 1. Nu se poate așa ceva! Unde ați mai văzut asta?

Gaz Metan, din play-out, are mai multe puncte decât Astra. Ați mai pomenit așa ceva? Cum vreți să avem echipe în cupele europene dacă ei ne obligă să avem 2 jucători sub 21 de ani? Ce rezultate să mai aibă echipele?”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Dumitru Dragomir: „ Rapid să facă o combinație cu clinceni”

Dragomir a spus că dacă Academica Clinceni, liderul din Liga 2, va promova, atunci ar trebui să cedeze locul celor de la Rapid.

„Cred că Academica Clinceni ar trebui să facă o combinație cu Rapid. Veți înțelege voi. Dacă aș fi la Rapid, asta aș face. De ce să fie o anomalie? M-aș duce la Gigi Becali și la primarul de la Clinceni. Ar trebui o fuziunie între Rapid și Clinceni. Rapid e o stare de spirit. Nu e în regulă ce se întâmplă. Rapid era în cupele europene, dar s-au dus unii derbedei la proces la Copos și l-au făcut să fugă din fotbal. Bă, să ne trezim! Unii suporteri cred că ei sunt echipele, nu patronul”, a spus fostul șef al LPF.

Citește și:

Transfer de urgență cerut la FCSB: „Trebuie un jucător pe acest post” + informație de ultimă oră despre Pintilii: „Am auzit că nu ar fi făcut deplasarea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
485809194904413
Costel Tudor  •  14 Aprilie 2019, 23:17

Bai BRUTĂRIE sa-ți fie clar , RAPID NU va face niciodată fuziune cu o alta echipa și mai ales cu o echipa a CIOBANULUI PUȘCĂRIAȘ !!! RAPID va promova in liga l-a pe terenul de fotbal cu mijloace sportive !!!

1571995602932727
Mihaita Pandele  •  14 Aprilie 2019, 19:31

Din cauza unora ca dragomir a ajuns fotbalul din România sub Luxemburg... ăștia nu știu decât fuziuni și combinații.. totuși , sunt stelist , nu cred că Rapidul va face vreo fuziune... Rapidul e prea frumos să se preteze la astfel de practici...

agiler
agiler  •  14 Aprilie 2019, 18:18

Situatia se prezinta in felul urmator Clinceni si Chindia vor promova direct iar U Cluj va juca la barajul pentru promovare-retrogradare.Petrolul si Snagov la revedere promovare in prima liga.E adevarat ca Petrolul si Snagov nu sunt departe de U Cluj in clasament dar asa se va intampla.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează