FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Dumitru Dragomir, noi detalii despre scandalul cu protestatarul „Ceaușescu” » Vizibil afectat, fostul șef de la LPF acuză: „Nu mă lasă până nu îi dau 50.000 de euro”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 12:05 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 13:32

Dumitru Dragomir a vorbit despre incidentul petrecut marți seară, în centrul Bucureștiului, când s-a aflat într-un conflict violent cu protestatarul Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu”, cu care mai avusese o altercație fizică și în urmă cu doi ani.

Dragomir a avut multe momente în care și-a găsit cu greu cuvintele, fiind încă vizibil afectat de incidentul petrecut pe Calea Victoriei.

Fostul șef al LPF a oferit versiunea sa despre scandal și susține că i s-au cerut 50.000 de euro pentru a fi lăsat în pace.

Drama unui bărbat care a pierdut totul într-un cazinou din București și a rămas cu un măr: „Venea cu Rolls, a jucat la ruletă zeci de milioane de euro. Ajunsese să miroasă. Tragic”
GSP LIVE
Drama unui bărbat care a pierdut totul într-un cazinou din București și a rămas cu un măr: „Venea cu Rolls, a jucat la ruletă zeci de milioane de euro. Ajunsese să miroasă. Tragic”

Dumitru Dragomir, o nouă reacție după scandalul cu „Ceaușescu”: „Nu mă lasă până nu îi dau 50.000 de euro”

„Era cu încă 3 oameni și cu un câine, pe care l-a pus pe mine. M-am speriat pentru că mi-e frică de câini. Cu oamenii mă mai lupt, dar cu câinii...

Care este scopul acestei nenorociri pe care o face acesti individ?? Eu nu mai sunt politician de 10 ani. Da, m dat legea aia împotriva huliganismului și nu vor să mă ierte pentru chestia asta.

Nu poți domnule... Au venit în Tribunal și au spus că dacă nu le dau 50.000 de dolari mă țin cu scandal până la moarte, ca pe Iliescu.Ce aveți, bă, cu mine? Nu am făcut rău nimănui, nici unei muște nu fac rău. Asta e nenorocirea. Nu am cum d vine unul și spune la ureche «Ne dai 50.000 și te lăsăm în pace», cum să probez? E a patra oară când mă atacă. E a patra mă șantajează și aleargă după mine. Păi, ce au cu mine?!

Nu m-au lăsat să urc în mașină. În filmarea făcută de ei, nici nu apare câinele, doar se aude cum latră și se repede. Dar sunt martori toți de acolo.

Iar când auzi pe cineva: «Îmi bag aia în mă-ta» și mama e moartă... Păi, ce are, domnule, cu mama? Ce are cu mine? De ce a venit după mine? Care e scopul? Că bani nu îi dau. Din punct de vedere politic nu am nicio valoare. Nu conduc decât un șantier al fiului meu. E o crimă că am fost comunist?

Dar el nu a primit nicio amendă. Înseamnă că e protejat. Nu am sunat la Poliție, m-a sunat Poliția pe mine. Când vine câinele pe tine, poți să pui mâna pe telefon să suni la Poliție? M-au sunat ei. S-au sesizat din oficiu.

Dacă vine unul după tine și te înjură de mamă, care moartă, și te face jigodie... A venit de patru ori. Stai cu capul în jos? Pentru ce? Dacă eram tânăr... Eu la 77 ani ce pot să fac eu? Când am auzit că își bagă aia în mama moartă... De ce să îmi zică asta? Ce căuta el cu mine? Care e motivul?

Pentru bani. Nu mă lasă până nu îi dau banii. Alt motiv nu există. În politică nu mai sunt de 10 ani, la LPF nu mai sunt de aproape 10 ani.

În țara asta, hoții strigă hoții. Cum e posibil? Ce i-am făcut? Cum să strige atâtea mizerii? Cum să mă înjure de mama mea moartă? Dacă eram mai tânăr... Dar dacă mă țin în cârje. Am am lăsat bastonul în mașină. Am bănuit că mă urmărește nebunul. Are o obsesie. Ce poate să facă un bătrân de 77 de ani, oameni buni? Sunt vai de mama mea. Eu nu pot să stau într-un picior și voi spuneți că îl agresez?

Ce să fac? Să am poziția ghiocelului? «Înjură-mă de mamă că eu sunt o cârpă» Eu mă apăram! E a patra oară când aleargă după mine. Mă presează să-i dau bani. 

Nu o să rezolve nimeni. Dacă eram tânăr, rezolvam singur. Nu poți nici să te aperi? Vine a patra oară să bage cuțitul în tine și nu ai voie să te aperi? Dacă mă lovea aseară cu șurubelința aia? Altul avea șurubelnița. Unul ținea câinele, iar altul avea pe mânecă o șurubelniță. M-au așteptat cu câinele în ușă. Eu mă apăram! Dacă nu mă apăr, astăzi poate că eram mort, că băga șurubelnița în mine”, a declarat Dumitru Dragomir la ProArena.

VIDEO Dumitru Dragomir, conflict violent pe stradă cu protestatarul „Ceaușescu”

Citește și: 

Federația Română de Rugby iese la atac, după pagubele create de fanii lui Dinamo pe „Arc”: „Arată deplorabil! Nu s-a întâmplat așa ceva în 20 de ani de rugby, dar publicul nostru e de altă calitate!”

Un antrenor din Liga 1 vrea să demisioneze după ultimul rezultat! Reacția patronului: „Nu cred că mai are dorința de a continua”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
Moshu
Moshu  •  12 Noiembrie 2022, 20:53
Postat de Stars pe 12 Noiembrie 2022, 18:54

a cugetat un mos, educatia mea e probata prin examene serioase nu prin dosare depuse prin srl-uri pseudoacademice, stai bland!

Mnda,asa si eu sunt Papa de la Roma !Te lauzi prea mult puiule,te da de gol atitudinea ! Educatie inseamna si sa inveti sa-ti controlezi limbajul si atitudinea,la tine...inca n-ai inceput ! Pa, penibilule !

Stars
Stars  •  12 Noiembrie 2022, 18:54
Postat de Moshu pe 11 Noiembrie 2022, 21:07

Mai puiule,io ti-am vb frumos,dar din pacate n-am cu cine sa discut,esti prea needucat ca sa poti intelege ! Du-te-n ferentariul tau si te cearta cu ai tai si nu te mai da mare !Penibil !

a cugetat un mos, educatia mea e probata prin examene serioase nu prin dosare depuse prin srl-uri pseudoacademice, stai bland!

Moshu
Moshu  •  11 Noiembrie 2022, 21:07
Postat de Stars pe 11 Noiembrie 2022, 15:49

ma usl-istule buba la Brasov e ca acolo a fost mereu draga hotia si tu nu puteai in consecinta decat sa te dovedesti un fan al hotilor...evident nu poti compara o campioana cu un no name la nivel de performante sau statistici, apropo steagul rosu vine de la aia rosii, in legatura si cu denumirea unui oras, stalin?! :)))))) La Urziceni nu a fost niciun tun, cineva a investit banii lui dupa care a hotarat intr-un moment de criza mondiala sa-si incheie socotelile, nu a devalizat pe nimeni......mai cauta ca altele sunt devalizarile insa tu esti orb la aia pe care-i sustii, gen corleone, psd, pnl, etc

Mai puiule,io ti-am vb frumos,dar din pacate n-am cu cine sa discut,esti prea needucat ca sa poti intelege ! Du-te-n ferentariul tau si te cearta cu ai tai si nu te mai da mare !Penibil !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează