FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, scos din sărite de decizia lui Becali cu Sepsi: „Eu cred că a vrut să își bată joc de el”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal
Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 22:33 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 22:57

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune că FCSB trebuia să insiste cu Constantin Budescu, care a prins doar 5 minute în egalul cu Sepsi, 0-0. 

  • FCSB încheie anul pe locul secund în clasamentul Ligii 1, cu 47 de puncte, la 10 lungimi în spatele campioanei CFR Cluj.
  • Sepsi își compromite șansele la play-off. Iernează pe 10, cu 26 de puncte. Distanța până la top 6 este de 6 lungimi.

Dumitru Dragomir: „«Antrenorul principal de la FCSB» nu poate fi contrazis”

„Mi-a plăcut meciul. Mai apar jucători tineri de mare valoare. Portarul ăsta, Târnovanu, și doi tineri de la Sepsi. Portarul a apărat de senzație.

Eu n-am înțeles de ce l-au ținut pe Budescu rezervă, când ei jucau haotic, dezlânat. L-au băgat 4 minute ca să își bată joc de el. Nu e om de care să râzi așa! Ăștia cu experiență trebuie lăsați să joace mai mult timp, fiindcă în 3 minute nici nu se încălzesc. Dar «antrenorul principal de la FCSB» nu poate fi contrazis.

În momentul când ai văzut că echipa e dezordonată și sunt atâtea faze pentru Sepsi, care putea să câștige meciul, trebuie să îi bagi pe ăștia bătrânii măcar jumătate de oră. Le și poți reproșa după aia dacă nu trag echipa”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
Sepsi - FCSB 0-0
+22 FOTO

Citește și: 

Două pierderi importante pentru FCSB » Ratează derby-ul cu CFR Cluj! + jucătorul huiduit copios de galeria lui Sepsi

FCSB a câștigat un fotbalist » Titular de conjunctură, Târnovanu a salvat-o pe FCSB de la înfrângere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
magic4ever
magic4ever  •  20 Decembrie 2021, 13:06
Postat de Ionel Bobic pe 20 Decembrie 2021, 09:47

Nu poți juca cu asemenea jucători,Șut,Oaidă, Ovidiu Popescu,Tănase mort, jucători fără valoare de ac echipă, fără tactică fără antrenor,nu poți să te bați la campionat, când te prezinți inhalul aceasta,zici că i-ai luat de la sapă și îi pui să joace fotbal,mare rușine!

*** fcsbistilor spune ca Sut trebuie sa fie titular la nationala si Tanase este cel mai bun fotbalist roman:))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  20 Decembrie 2021, 13:05

Pai cum sa joace magicianul Budescu in fata simulatorului de Tanase?:))) El capitano Tanase a fost inexistent aseara,a facut un fault de galben la Barbut la marginea careului la care arbitrul a inchis ochii ca si la intrarea cu talpa a lui Sut si la Olaru cand a lovit mingea dupa ce a fost jocul intrerupt...Tanase nu are nici 20% din talentul lui Budescu,daca ii scoti simularile si golurile din penalty-uri gresit acordate are statistici dezastruoase...poate ii pacaleste pe arabi sa plateasca 3 mil pe el ca doar bani viseaza,o sa lustruiasca banca la arabi cand o sa se convinga ce mare valoare au transferat...

gicab
gicab  •  20 Decembrie 2021, 11:50
Postat de vasileroaita pe 20 Decembrie 2021, 09:42

Becali aplica metoda Edi: vrea sa-l determine pe Budescu sa plece renuntand la banii din contract!! Se pare ca Budescu prefera acei bani...

Șmecheria e ca budescu nu are șanse sa ajunga selecționer

Vezi toate comentariile (12)
Comentează