FOTBAL  »  Superliga  »  VICTOR PIŢURCĂ A DEMISIONAT!

Dumitru Dumitriu: "Nu-mi vine să cred că e real ce se întîmplă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Dumitru Dumitriu, fostul antrenor al Stelei, spune că nu îi vine să creadă că Victor Piţurcă şi-a dat demisia după numai trei etape.

"Cînd am văzut ce a fost la meciul cu Craiova, şi pe teren, dar şi în tribune, am zis că în sfîrşit Steaua a reintrat în normalitate. Nu e bine deloc pentru echipă că Victor Piţurcă va pleca. Nu-mi vine să cred că e real ce se întîmplă acum. Eu sînt convins că Gigi Becali va încerca să îl păstreze pe Piţurcă. Viitorul antrenor ar putea beneficia de pe urma transferurilor lui Piţurcă", a spus Dumitru Dumitriu la Realitatea TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
maryan72
maryan72  •  08 August 2010, 15:42

ai grija sa stai langa telefon si imbracat.

andrei_129
andrei_129  •  08 August 2010, 14:14

Ba sa-ti vina sa crezi.E real, real, real mult prea real.Si era previzibil asta.

4373
4373  •  08 August 2010, 13:57

DUMITRU DUMITRIU ESTE SINGURUL CARE POATE PRELUA ECHIPA FARA SA SCHIMBE CEVA IN ORGANIZAREA CLUBULUI.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează