FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Dumitru Tudor, atac suburban la Anamaria Prodan: "Să se ducă pe centură la Băneasa ca să facă bani de U Cluj"

Anamaria Prodan şi-a făcut mulţi duşmani în fotbal
Anamaria Prodan şi-a făcut mulţi duşmani în fotbal

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 septembrie 2012 16:05

Dumitru Tudor a lansat un nou atac extrem de dur la adresa Anamariei Prodan, pe contul său de Facebook. Impresarul este certat de mai mult timp cu actualul manager al "U" Cluj şi nu ezită să o certe ori de cîte ori are ocazia.

"Ce vă spuneam acum ceva vreme?! Pe unde trece curva de Prodanca nu mai creşte nici iarba. Dacă ea a fost în stare să mă fure pe mine de bani, vă daţi seama cît de periculoasă şi perversă poate să fie.

Dacă ea a putut să declare că tot oraşul Cluj, unde toţi sînt chiori şi orbi, doar ea deşteaptă, vă daţi seama cît tupeu are această tîrfă! A început să certe personalităţile oraşului că nu îi dă ei bani să conducă ea echipa. Păi, eu îi fac o propunere: ca să facă rost de bani şi să cumpere echipa pe banii ei, să se ducă pe centură la Băneasa şi într-un an de zile face bani mulţi că e meseriaşă!

Eu le doresc celor de la Cluj, să îşi recupereze cît mai repede echipa din acest scandal, pentru că U Cluj, este o echipă veche a fotbalului românesc şi foarte iubită!", a scris Dumitru Tudor pe contul său de Facebook.

Ana Maria Prodan se află în relaţii reci cu suporterii Universităţii Cluj, împotriva ei fiind lansată chiar şi o campanie pentru a fi declarată persoană non-grata în oraşul ardelean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
clus10
clus10  •  10 Septembrie 2012, 11:45
Postat de statham_j pe 08 Septembrie 2012, 21:25

si totusi....o intrebare : cine e libidinosul asta ?

asta ma intrebam si eu. Pare unu care n-a coborat inca din copac, la fel ca si AMP.

zwqx
zwqx  •  09 Septembrie 2012, 12:07

Nu consider declaratia lui Tudor "atac suburban". Pur si simplu, omul a vorbit pe limba pocnitoarei. Cum altfel s-ar fi putut exprima ca sa priceapa si ea?

armion
armion  •  09 Septembrie 2012, 11:40

Este o guresa buna, ar trebui ca jiji sa reintregeasca familia la stana.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează