FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - BOTOȘANI 0-2

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - BOTOȘANI 0-2 // Straton și Ianis Stoica sar în apărarea lui Alexa: „Unii jucători ar trebui să fie mai recunoscători”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 22:04

Dan Alexa a urmărit din tribune partida dintre Călărași și Botoșani, scor 0-2. La final, Cătălin Straton și Ianis Stoica i-au luat apărarea și au vorbit despre posibila lui plecare la Astra.

Straton, portarul călărășenilor, își acuză o parte dintre colegi le transmite un mesaj fanilor care îl contestă pe Alexa.

Unii jucători pe care i-a adus aici ar trebui să fie mai recunoscători față de Dan Alexa. E greu fără el pe banca tehnică. Oamenii din Călărași nu trebuie să uite că echipa era la retrogradare în Liga 2 când a venit el.

Dumnezeu îi va așeza calea. Sper să ia cea mai bună decizie. Eu pentru el sunt aici, dar atât am putut face”, a declarat Straton pentru Look Sport. 

Și Ianis Stoica, fotbalist împrumutat de la FCSB, îi ia partea antrenorului:„Pe mine nu mă privește, sunt încă tânăr, dar sunt fotbaliști care au copii acasă. Sunt ceva restanțe financiare la echipă. Astăzi a fost greu fără Dan Alexa pe bancă. E un antrenor care încearcă la fiecare antrenament, trage de noi.  Trebuie să luptăm în continuare”.

Vezi și: 

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FC BOTOȘANI 0-2 // VIDEO Dan Alexa pleacă la Astra, Călărașiul spre Liga 2! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează