LIGA 1  ·  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - BOTOȘANI 0-2

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - BOTOȘANI 0-2 // Straton și Ianis Stoica sar în apărarea lui Alexa: „Unii jucători ar trebui să fie mai recunoscători”

Marti, 14 Mai

Dan Alexa a urmărit din tribune partida dintre Călărași și Botoșani, scor 0-2. La final, Cătălin Straton și Ianis Stoica i-au luat apărarea și au vorbit despre posibila lui plecare la Astra.

Straton, portarul călărășenilor, își acuză o parte dintre colegi le transmite un mesaj fanilor care îl contestă pe Alexa.

Unii jucători pe care i-a adus aici ar trebui să fie mai recunoscători față de Dan Alexa. E greu fără el pe banca tehnică. Oamenii din Călărași nu trebuie să uite că echipa era la retrogradare în Liga 2 când a venit el.

Dumnezeu îi va așeza calea. Sper să ia cea mai bună decizie. Eu pentru el sunt aici, dar atât am putut face”, a declarat Straton pentru Look Sport. 

Și Ianis Stoica, fotbalist împrumutat de la FCSB, îi ia partea antrenorului:„Pe mine nu mă privește, sunt încă tânăr, dar sunt fotbaliști care au copii acasă. Sunt ceva restanțe financiare la echipă. Astăzi a fost greu fără Dan Alexa pe bancă. E un antrenor care încearcă la fiecare antrenament, trage de noi.  Trebuie să luptăm în continuare”.

Vezi și: 

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FC BOTOȘANI 0-2 // VIDEO Dan Alexa pleacă la Astra, Călărașiul spre Liga 2! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis

Roland Garros

Eurosport, Eurosport 2
16:00 Fotbal, Baraj Promovare L3

Carmen-Progresul

Digi 1
18:00 Fotbal, Liga 1

Voluntari - Hermannstadt

Digi 1, Telekom 1, Look
18:00 Baschet M

BC CSU Sibiu - CSM CSU Oradea

Digi 4
18:30 Fotbal, Baraj Promovare L3

Steaua - Dinamo

Digi 2
20:00 Baschet M

Dinamo - Steaua

Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1

Botoșani - Dinamo

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Germania

Union Berlin - Stuttgart

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off