FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - DINAMO

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - DINAMO 1-0 // Formația lui Dan Alexa evadează de pe locurile retrogradabile! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2019 19:54

Dunărea Călărași a trecut de Dinamo, scor 1-0, și a părăsit locurile direct retrogradabile. 

Rednic și ai lui au încheiat sezonul, mai au doar de bifat meciurile rămase în program. Un obiectiv nu mai există, din moment ce echipa a evitat deja retrogradarea, iar alt scop nu-ți poți propune în play-out. "Construirea unei formații pentru campionatul viitor" sună abstract, nu joacă rol de prime de victorie sau de competiție reală pentru locurile de cupe europene.
Dinamo folosește rundele rămase ca să testeze jucători în privința cărora ar fi fost normal ca Mircea să se fi lămurit, așa cum sunt cazurile Muțiu și Daniel Popa, în vreme ce Dunărea e într-o misiune concretă: ea trebuie să adune puncte pentru supraviețuire! Disperarea bate relaxarea, plictiseala "câinilor" cu 1-0.

Ammari a înscris singurul gol al meciului, însă diferența s-ar fi putut face și din alte faze, a fost clar în mai toată desfășurarea că doar gazdele țineau cu tot dinadinsul să învingă. Dinamo n-a tras pe poartă, n-a pasat mult, doar a apărut pe teren și a așteptat să treacă timpul, să fluiere odată arbitrul și să încheie plimbarea. Cine i-a întâlnit pe roș-albi cu etape în urmă, când ei erau amenințați să coboare pe pozițiile roșii, ultimele trei ale clasamentului, a avut ghinion. Trupa lui Rednic e un adversar convenabil acum, când doar își pregătește vacanța. 

3,25 era cota caselor de pariuri pentru victoria Dunării Călărași. Echipa lui Alexa înregistrase o singură victorie, 2-1 la Botoșani, în precedentele 11 partide oficiale

„Rednic să nu mai vorbească!”

Pe Dan Petrescu l-au deranjat comentariile antrenorului dinamovist în legătură cu starea în care se află Țucudean: "Nu e normal ca Rednic să discute despre un jucător al altei echipe, fără să se fi interesat măcar de starea lui! George e la dispoziția mea, s-a antrenat cu echipa sâmbătă, se va antrena și duminică și o să mă gândesc dacă-l voi folosi în partida cu Astra. Țucudean nu trebuie să se oprească din jucat fotbal, așa cum îl sfătuia Rednic, dimpotrivă, să joace în continuare și să dea goluri!". Clujenii s-au enervat fiindcă încearcă să-l convingă pe atacant că nu suferă de vreo afecțiune a inimii, așa cum bănuiește el. Țucudean a refuzat să joace în etapa trecută, cu Viitorul, după ce i-a transmis lui Petrescu chiar în ziua meciului că mai simte niște palpitații și se teme să intre pe teren.

Dunărea Călărași urcă pe locul de baraj, peste Hermannstadt, cu 21 de puncte. Dinamo rămâne pe locul secund în play-out.

Vezi AICI clasamentul actualizat din play-out

FINAL » Călărași - Dinamo 1-0

  • A marcat: Ammari '70

Vezi AICI statistici

Vezi VIDEO de la meci

 
 

Echipele de start

Dunărea Călărași: Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Luchim Mendy - G. Enache, G. Simion, Henderson, D. Benzar - G. Iancu, Ammari
Rezerve: Calancea, Sârghi, Keyta, St. Filip, Honciu, Souda, V .Munteanu
Antrenor: Dan Alexa

Dinamo: Muțiu - Dussaut, R. Grigore, Klimavicius, Aliji - Zenke, N'Diaye, Nistor, Sorescu - Montini, D. Popa
Rezerve: Mandanda, Ciobotariu, I. Șerban, R. Jaadi, Papazoglou, Christovao, C. Măgureanu
Antrenor: Mircea Rednic

Vezi AICI programul etapei #8 din play-out

Vezi AICI clasamentul din play-out

 

Vezi și: 

Dunărea Călărași - Dinamo // Mircea Rednic, primele declarații despre plecarea lui Dan Nistor: „Dacă el așa crede, nu mă opun. Nu depindem de el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (80)
2036290743290484
Ion Marin  •  05 Mai 2019, 12:45

L - am deranjat pe Andone cand i am zis sa l ia pe Man de la U.T.A , bECALU nici nu auzise de el.O sa te deranjez si pe tine daca ti spun sa l iei pe G.Simion de la Calarasi.

2036290743290484
Ion Marin  •  05 Mai 2019, 12:39

E complicat pentru Dinamo.Mircea Rednic , vorbeste de campionat pentru anul viitor , dar din pacate cu lotul pe care l are, cu cei doi fundasi laterali BALERINI si cu un atacant ca Daniel Popa PACALICI IN CAREU, cu un portar ca Mutiu, anul asta se va clasa pe locul 10 sau 11 , iar la anul se va bate tot pentru salvarea de la retrogradare.O buna parte din echipa e buna pentru satira si umor, iar in marea majoritate , baietii aia nu au creier, nu au logica, joaca tot timpul inapoi isi potrivesc mingea si o lovesc de vreo 5-6 ori pana sa o trimita , din respect din curiozitate si tot ar trebui ca sunt in Divizia A sa joace vertical si cu mingi din cel mult 2 atingeri, sa nu mai vorbesc ca nu stiu sa faca marcaj , sa dribleze in viteza , iar la capitolul suturi la poarta de la marginea careului si la centrari sunt repetenti.Asta e DINAMO.PANA NU SE REFORMEAZA DIN TEMELII , de la copii si juniori si pana la echipa mare , vom pati la fel an de an, sa tremuram la fiecare meci, fie ca jucam cu F.C .S BECALU , sau cu Calarasi .Vom avea aceeasi soarta , ca anii trecuti , ca anul asta si multi ani de acum inainte , cu conditia sa nu cadem in B.Asta e DINAMO acum .Se zvarcolesc in mormant cei trei mari arhitecti ai lui Dinamo, Traian Ionescu, Dumitru Nicolae Nicusor si Angelo Niculescu.Cred ca in viitor prin Stefan cel Mare vor bantui stafiile , lui Ianul, Badea, Borcea, si altii ca ei care au facut ca acest club sa ajunga in derizoriu , lacomia , prostia , managent prost si ALTELE

2036290743290484
Ion Marin  •  05 Mai 2019, 12:20

GEST REPROBABIL AL ACESTEI *** dinu gheorghe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează
Close