FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // Cristi Bălgrădean: „Eu am pierdut punctele! Dar meritam victoria azi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 15:59

FCSB a făcut primul pas greșit și a terminat la egalitate, 1-1 cu Dunărea Călărași, la debutul lui Mihai Teja ca antrenor la formația roș-albaștrilor. Cristi Bălgrădean, portarul celor de la FCSB, le-a cerut scuze fanilor și colegilor pentru gafa făcută la golul marcat de Mediop.

„Îmi pare foarte rău. S-au pierdut două puncte din cauza mea. Le cer scuze colegilor. Am muncit exemplar. Din păcate ... Vorbele nu-și mai iau rostul. Am pierdut din cauza mea. Niciun coleg și nici Mister nu mi-au reproșat golul. Azi meritam victoria. Am pierdut două puncte din cauza mea.

Cred că e o schimbare în jocul nostru. Domnul Teja a reușit să facă schimbarea de care avem nevoie. Acum, Steaua are posesie și pasează mult. În viitor vom arăta mult mai bine”, a declarat portarul Cristi Bălgrădean la LookTV.

Posesie pozitivă, dar înșelătoare

În primul meci cu Teja, posesia a fost de partea roș-albaștrilor, care au beneficiat și de stilul defensiv al echipei lui Alexa. FCSB a avut o posesie de 55%, în condițiile în care în repriza a doua, Dunărea Călărași s-a retras în apărare.

Deși a fost mai bună decât a adversarilor, posesia celor de la FCSB a fost sub cea din meciul tur, FCSB - Dunărea Călărași 2-0, când jucătorii antrenați atunci de Nicolae Dică a avut o posesie de 63%. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1519019471471522
Maria Melania Padina  •  02 Februarie 2019, 16:13

FCSB si Steaua in cadrul aceluiasi articol.....de ce...???conform unei hotarari judecatoresti definitive FCSB nu este Steaua....chiar daca jucatorul(oaia) vorbeste despre Steaua, redactorul acestui ziar ar trebui in paranteza sa faca o nota prin care sa explice ca jucatorul(oaia ) se refera de fapt la FCSB.....asa ar fi normal si etic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează