FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1// VIDEO + FOTO Cascadorii râsului la FCSB: Bălgrădean, gafă de curtea școlii, după ce Planici a fost depășit lejer

Dunărea Călărași - FCSB // foto: captură TV Telekom Sport +12   FOTO
Dunărea Călărași - FCSB // foto: captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 14:38

Dunărea Călărași și FCSB au terminat la egalitate, 1-1, în primul meci oficial al lui Mihai Teja ca antrenor al roș-albaștrilor. Cristi Bălgrădean, portarul FCSB, a făcut o gafă uriașă în meciul Dunărea Călărași - FCSB, la golul egalizator marcat de gazde, prin Mediop.

În minutul 30, Bălgărdean a pasat la 40 de metri de poartă adversă, dar Florin Tănase a pierdut duelul aerian cu un adversar. Mingea a ajuns la Mediop, care l-a depășit cu ușurință pe fundașul Bogdan Planici.

Atacantul senegalez a intrat în careu și a șutat slab, în diagonală, dar mingea s-a dus pe sub portarul Cristi Bălgrădean.

dunarea calarasi fcsb 9 +13 FOTO

Vezi aici VIDEO cu golul marcat de Dunărea Călărași

Vezi aici desfășurarea meciul Dunărea Călărași - FCSB, plus VIDEO și FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
562722524144259
Constantin Gheorghe  •  02 Februarie 2019, 18:44

Voi astia de la gsp nu mai stiti sa scrieti alcceva dect fcsteooia la gigi sp rusine ziar de doi lei a jucat fcsteoia azi si tot saitu e plin cu articole fcsb,ziaristi de carton mai sunt si alte echipe de fotbal

remarque
remarque  •  02 Februarie 2019, 16:24

Planici the best....***. the rest :P De prestatia lui ce sa mai vorbim? Macar ca el de obicei e cal breaz. Printre putinii din echipa lui Becali. Super amuzanta analiza meciului facuta de Ilie Dumitrescu si de Ion Craciunescu. Macar Balint e sincer. Naum si cu cei doi experti au vazut alt meci :P

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  02 Februarie 2019, 16:01
Postat de dinamo_fan pe 02 Februarie 2019, 15:35

mai cascador ca Bourceanu nu a fost nimeni azi. s-a chinuit omul sa-si ingroape echipa dar n-au fost in stare aia sa profite 4-5 ocazii mari cate le-a dat blatistul cadou.

Bai deci nu se poate asa ceva. Asta trebuie dat afara din lot. S-a chinuit cat a putut sa dribleze in careu si sa dea mingea numai la adversar.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează