FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // Dennis Man, după ce a dus un punct pentru FCSB cu un gol de senzație: „Trebuia mai mult timp”

Dennis Man și Mihai Teja // FOTO: Raed Krishan
Dennis Man și Mihai Teja // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 16:23

Mijlocașul ofensiv Dennis Man, 20 de ani, a vorbit despre egalul celor de la FCSB, 1-1 cu Dunărea Călărași. 

„Trebuia să marcăm și al doilea gol. Din păcate nu a fost așa. Nu știu de ce am jucat așa după golul primit. Nu este de vină Bălgrădean pentru acest egal. Suntem o echipă. Pierdem și câștigăm toți. Am pierdut două puncte, iar acum trebuie să muncim mai mult. 

Sunt fericit că am înscris, dar e păcat că nu am luat cele trei puncte. Am mai avut ocazii, dar nu am putut marca. Asta e. Nu avem ce să facem.

Mergem înainte. Trebuia să avem mai mult timp pentru a aranja jocul.  Nu e momentul să vorbesc despre transferuri. Eu vreau să îmi văd de treaba mea”, a declarat Dennis Man la LookTV.

VIDEO + FOTO Gigi Becali mai pune 10 milioane la prețul lui Dennis Man » Gol de generic marcat cu Dunărea Călărași

Vezi AICI clasamentul Ligii 1 și programul etapei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  02 Februarie 2019, 16:47

i ati furat si pe descultii astia ***... nu va mai ajunge, cat o sa mai furati? nici daca jucati singuri in liga 1 nu luati titlul, asa sunteti de inteligenti :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează