FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB, SÂMBĂTĂ, 14:00

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Adrian Stoian e gata de debutul la FCSB: „Am emoții. Nu știu dacă voi fi titular” + ce spune despre antrenamentele cu Teja: „Nicio diferență față de Italia”

Adrian Stoian
Adrian Stoian

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 11:29

Mijlocașul Adrian Stoian, 27 de ani, a vorbit despre meciul dintre Dunărea Călărași - FCSB, de sâmbătă, și despre debutul la FCSB într-un meci oficial.

  • Dunărea Călărași - FCSB se joacă sâmbătă, ora 14:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

„Am emoții pentru debut, am emoții la fiecare meci. Așa mă concentrez mai bine. Nu știu dacă voi fi titular. Vom vedea mâine. S-au încercat mai multe formații la antrenamente și vom vedea ce va decide antrenorul mâine.

Eu mă gândesc doar la meciul de mâine. Vrem să reducem distanța față de CFR Cluj, dar vom vedea când începe play-off-ul. Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală. Se lucrează foarte bine cu Mister Teja. Nu am găsit diferențe față de Italia, ca antrenamente și ca ambient.

Mister ne-a dat mai multe informații despre Dunărea. Chiar dacă au schimbat mulți jucători, antrenorul este același. E același stil de joc. Nu ne-am uitat neapărat la fiecare jucător, ci la modul în care joacă echipa”, a declarat Adrian Stoian la conferința de presă.

„Fiecare încearcă să își facă viața extrasportivă cum vrea. Nu mă deranjează că s-a scris despre mine că mă joc pe calculator. Îmi place, dar acum a venit Hector (n.r fiul lui) și stau mai mult cu el”Adrian Stoian

 Citește și:

Biletele pentru Dunărea Călărași - FCSB, aproape epuizate! Meciul se joacă sâmbătă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  01 Februarie 2019, 13:43

Daca avea putina rabdare, Stoian ar fi fost rege la Craiova. Se satura Gigi de el in juma' de an.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează