FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB, 14:00

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Ce prostii mai spune Gigi Becali :) » Cum îl ridică greșit în slăvi pe Dennis Man și îl critică degeaba pe Coman

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 09:38

FCSB joacă azi în primul meci oficial al sezonului, cu Dunărea Călărași, de la ora 14:00.

Înainte de meci, Gigi Becali l-a ridicat în slăvi pe Dennis Man, cu o comparaţie care conţine date greşite despre Tudor Băluţă, după care a spus despre Florinel Coman că "nu nu a progresat deloc", deşi şi cota, şi cifrele lui sunt peste cele de la Viitorul.

  • Dunărea Călărași și FCSB joacă de la ora 14:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Vânzările lui Alex Mitriţă şi Tudor Băluţă l-au determinat pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, să apeleze la câteva comparaţii în privinţa jucătorilor pe care îi are în lotul actual.

"Dacă Băluţă a fost dat pe 3 milioane, atunci e clar că Man va face peste 30 de milioane. Păi, Băluţă, pe care am vrut să-l cumpăr şi eu, avea o cotă de 200.000 de euro pe transfermarkt, în timp ce Man are 3,5. Deci, înmulţiţi suma obţinută pe Băluţă cu 10 şi vedem cât face Man"  Becali la Pro X

De fapt, Tudor Băluţă era evaluat pe site-ul respectiv la 1,3 milioane de euro, de peste 6 ori mai mult decât a anunţat Becali.

Dacă despre Man crede că va încasa bani mulţi pe el, Becali şi-a schimbat discursul când a ajuns la Florinel Coman, pe care a plătit aproape 3 milioane de euro pentru a-l lua de la Viitorul.

"Eu am spus și de Coman că-l vând pe bani mulți, dar nu mai cred în el. Nu crește. El trebuia să crească. Uitați-vă la Man că el crește mereu. L-am luat pe Coman la 19 ani și acum are 21 de ani. De-aia n-am curaj să spun despre el, deși e mai talentat decât Man. Dar aici intervine munca", a spus Becali.

cum greșește becali

Şi în privinţa lui Coman, afirmaţiile lui Becali sunt eronate.

Cota actuală a lui Coman e de 1,9 milioane de euro, cu aproape 30% mai mult decât avea când a plecat de la Viitorul. Şi cifrele lui sunt mai bune acum: într-un an şi jumătate la FCSB, în Liga 1, are 10 goluri în 41 de meciuri, în timp ce în ultimul an şi jumătate sub comanda lui Hagi, Coman a marcat doar 6 goluri în 33 de jocuri. 

Citește și:

Rusescu, reactivat după 5 luni! Mihai Teja trimite pe teren jucătorul căruia nimeni nu îi mai dădea vreo șansă + cum arată echipa contra lui Alexa

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
983732924972315
Soos Vilmos  •  02 Februarie 2019, 13:44

Daca ati scrie despre toate prostiile ( ca sa nu spun altfel) acestui individ nu cred ca ar ajunge site-ul gsp.

718613108268539
Claudiu Ciobanu  •  02 Februarie 2019, 12:15

mai nea Gigeloica ,autostivuitorul :))) in ale fotbalului,Coman e mai bun decat Man de 10 ori ,mai bataios mai pracmatic mai precis la poarta ,sut bun ,dar trebuie data incredere asta trebuie! .

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Februarie 2019, 11:43
Postat de se_rade_de_fc_fcsb pe 02 Februarie 2019, 10:42

Terminati măi cu Gigi si FîCîSîBî! Mă tăvălesc de râs. Deja risc o bradipnee. Încadrați această pseudo-echipă într-o rubrică separată, de Bancuri sau Trasnai în Liga 1. Nu mai postați despre FîCîSîBî pe pagina principală. Sau măcar puneți un indicator: Atenție circ maxim, Râs în hohote, ceva de genul..

de-ai face o data un avc sa scapam de tine si aberatiile debitate de tine. esti un gigi becali mai prost si mai sarac. iti zic eu, nu esti cu nimic mai rasarit. un trol obosit de internet care repeta la infinit aceleasi linii.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează