FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Rusescu, reactivat după 5 luni! Mihai Teja trimite pe teren jucătorul căruia nimeni nu îi mai dădea vreo șansă + cum arată echipa contra lui Alexa

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 22:27

FCSB pornește anul la Călărași, cu Raul Rusescu titular, un atacant care n-a mai bifat un meci întreg de pe 2 septembrie 2018.

  • Dunărea Călărași - FCSB e sâmbătă, de la 14:00, liveTEXT, VIDEO+FOTO pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Becali l-a adus pe Ioan Hora și mai exista, oricum, golgeterul Gnohere în lot, însă Mihai Teja pornește mandatul ca "principal" al FCSB cu Raul Rusescu în atac. Revirimentul vârfului în vârstă de 30 de ani e remarcabil, fiindcă în 2018 arăta mai degrabă ca un fotbalist aflat spre retragere.

Gigi era gata să renunțe la el, doar că acordul cu Raul nu era simplu de rupt. Și nici nu avea la îndemână o soluție clară pentru substituirea lui Gnohere.

Rusescu i-a convins pe steliști în stagiul din Spania că merită să primească încredere în continuare și profită acum și de un context. Titularul obișnuit, Gnohere, a suferit în ultima vreme din cauza unor probleme medicale, în vreme ce Ioan Hora abia a sosit, încă mai necesită un timp pentru adaptarea la club și la nivelul normal de pregătire fizică.

Raul mai capătă, în situația asta, o nouă șansă. El nu a mai bifat un meci întreg în campionat în ultimele 5 luni! Atunci a evoluat în remiza surprinzătoare cu Botoșani, 2-2 la Pitești. Bilanțul lui Raul, înregistrat mai ales din bucățile de partide pe care le-a prins: 15 apariții la FCSB și 3 goluri. Pe revenirea lui nu mai paria nimeni.

Helmuth Duckadam e uimit: "N-aș fi crezut, dar și-a revenit Rusescu! L-am urmărit și în amical și mi-a plăcut cum s-a mișcat". 

1,60 - 1,67între aceste valori variază cota FCSB în meciul cu Dunărea Călărași. Echipa lui Alexa are o cotă între 5,40 și 6

10 luni  au trecut de când Hora, 30 de ani, n-a mai jucat într-un meci oficial. În mai 2018 a evoluat în partida Elazigspor-Istanbulspor 2-2, în liga a doua din Turcia

11 goluriare Gnohere în 17 apariții în acest sezon din Liga 1. "Bizonul" a fost titularul incontestabil în prima parte a campionatului, el a mai lipsit doar când a avut probleme medicale sau a fost menajat

echipele probabile

Dunărea Călărași: Calancea - Șt. Vlădoiu, Djemia, Dobrosavlevici, Luchin - Bourceanu - Souda, Honciu, Abdelhakim Omrani, Mendy - Mediop
Antrenor: Dan Alexa

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, L. Filip, J. Morais - Nedelcu, Ad. Stoian - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Rusescu
Antrenor: Mihai Teja

Vezi și: 

Cum și-a înrăit Alexa echipa înainte de duelul cu FCSB și pe cine vrea să se răzbune: „N-o să-i întind mâna!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
dinamo100
dinamo100  •  02 Februarie 2019, 10:41

Daca Rusescu e intr-o forma apropiata de ce era in trecut atumci e mult mai bun ca Gnohere sau Hora. Felicitari lui Teja daca reuseste acest lucru!

138672209828437
Gelu Oanca  •  02 Februarie 2019, 09:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  02 Februarie 2019, 08:06
Postat de digei pe 02 Februarie 2019, 04:12

Da doamne sa piarda echipa din Pipera, ramane singurul punct de interes al campionatului, sa fie oprit Becali, sa piarda titlul si 10 ani de acum incolo, daca s-ar putea. Un individ care fura, e oprit de Justitie, iar fura si tot mai vrea sa fure, sa isi adjudece numele unei echipe nu are ce cauta in societate, nu doar in fotbal. Nu ma intereseaza ca Steaua e in Liga a 4-a sau a 10-a, nu asta e problema, ma intereseaza ca acest ipochimen vrea sa-i fure marca, palmaresul, munca atator generatii de fotbalisti ai Armatei. E vorba de respect, atitudine, legalitate.

Stai linistit că nu vor lua titlul. Se va râde de Gigi și a sa pseudo-echipă și anul ăsta.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează