FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB, SÂMBĂTĂ, 14:00

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Mihai Teja, nemulțumit înainte de debutul la FCSB: „Mi-aș fi dorit altceva” + ce spune despre echipă

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 11:55

Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit la conferința de presă despre primul său meci oficial la echipa roș-albastră, cu Dunărea Călărași, și a spus că și-ar fi dorit ca pauza competițională să fie mai lungă. 

  • Dunărea Călărași - FCSB se joacă sâmbătă, ora 14:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

„Nu cred că Dan Alexa va fi mai motivat să câștige acest meci doar pentru că a negociat venirea la Steaua. Nu are de ce. E clar că îți motivezi echipa ca să câștigi cu Steaua. Noi știm filosofia lui Alexa. Suntem pregătiți! Jucătorii mei trebuie să dea 200% la meciul de mâine. Harlem Gnohere este într-o stare bună și nu avem nicio problemă de lot.

Mi-aș fi dorit mai mult timp pentru pregătire. Parcă niciodată nu a fost așa scurt. Au fost doar 3 săptămâni. Dar ăsta e programul, iar noi încercăm să obținem cât mai mult la antrenamente. Eu sunt mulțumit de jucători, de cum s-au pregătit și de atitudinea lor. Dar mai avem mult de muncă pentru a fi o echipă mai puternică.

Am adus jucători cu calitate, foarte buni. Am mare încredere în ei”, a declarat Mihai Teja la conferința de presă.

„Avem jucători tineri, de mare valoare. Nu au plecat petru că probabil domnul Becali nu a fost de acord cu sumele propuse. El știe cel mai bine ce vrea. Domnul Becali își dorește mai mult”

„Dacă pleacă Gnohere suntem acoperiți. Avem trei atacanți în lot. Dacă va pleca cineva, avem o listă și aducem pe altcineva”

„A fost opțiunea lui Jakolis de a pleca. A primi o ofertă bună și noi nu ne-am opus.  Își dorea să joace la o echipă puternică din Cipru”Mihai Teja

Citește și:

Adrian Stoian e gata de debutul la FCSB: „Am emoții. Nu știu dacă voi fi titular” + ce spune despre antrenamentele cu Teja: „Nicio diferență față de Italia”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
liviuemil
liviuemil  •  01 Februarie 2019, 13:17

Daca ar fi vorba despre dobinda poti spune orice valoare. Dar cind vorbesti despre randament atunci maximul nu poate fi mai mare de 100%. Ce scoala au facut unii?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează