FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Fanii celor de la FCSB, conflict deschis cu Dan Alexa! Scandări oribile la intrarea pe stadion

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2019 14:00

FCSB și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1, în partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei.

Urmărește AICI partida liveTEXT

Dan Alexa a fost la un pas de a semna cu FCSB în iarnă. Gigi Becali l-a ales în final pe Mihai Teja.

Cei aproximativ 50 de fani ai celor de la FCSB, intrați cu 5 minute întârziere pe stadion, au avut un război cu antrenorul Dunării. Aceștia au folosit un limbaj jignitor, rasist, făcând referire la trecutul lui Dan Alexa, fost jucător la Dinamo și Rapid. 

„Nu te vrem!” și „Ai fost «câine» și «ț***n», te-ai pus capră la cioban!” au fost scandările rasiste venite din Peluza Roș-Albastră.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
para.para
para.para  •  02 Februarie 2019, 20:43
Postat de digei pe 02 Februarie 2019, 16:11

Depunctare. Daca avem Liga si Federatie, dar poate ca nu avem, sunt doar niste oameni de paie la comanda lui Becali.

In cea mai saraca si corupta tara de pe planeta asta, tu vrei Liga si Federatie? Daca aveam Liga si Federatie, aceasta echipa era retrogradata de cand s-a dovedit patronul ei a dat mita, facand chiar si puscarie pentru asa ceva. In orice tara civilizata echipa era retrogradata indiferent de numele si istoria ei. Nici marele Juventus n-a fost salvat cand s-a dovedit coruptia.

para.para
para.para  •  02 Februarie 2019, 20:39
Postat de liviuemil pe 02 Februarie 2019, 16:06

Unde e limbajul rasist??? Voi unde ati facut scoala, loazelor, ca nu stiti diferenta intre un cuvint si altul ?????

In video nu se aude limbajul rasist pentru ca n-au voie sa-l reproduca. Si-ar sapa singuri groapa.

rjka
rjka  •  02 Februarie 2019, 20:11

Care suporteri ,,?sclllavveti aia din oltenita aduși de jiji la meci,auzi peluza roș-albastră poate peluza manelarococalara .!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează