FOTBAL  »  Superliga  »   HERMANNSTADT - CĂLĂRAȘI, DUMINICĂ, 18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

DUNĂREA CĂLĂRAȘI. Prime importante pentru nou-promovata în Liga 1 » Ce sume vor primi jucătorii lui Dan Alexa pentru o victorie la Hermannstadt

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 03 august 2018 10:46

Dacă vor câștiga meciul de duminică, jucătorii Dunării Călărași vor primi 1.700 de euro pentru cele 7 puncte bifate în primele trei etape de Liga 1.

  • FC Hermannstadt - Dunărea Călărași e duminică, de la 18:00, liveTEXT cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look TV.

Dunărea Călărași este surpriza plăcută a acestui sezon de L1. Cu Dan Alexa pe bancă, dunărenii au reușit un debut în Liga 1 de senzație, victorie cu Viitorul Constanța și egal cu CFR Cluj. Mai mult, în cele două partide, Călărași n-a primit niciun gol! Pentru cele 4 puncte deja bifate jucătorii au promiși 1.500 de euro din partea conducerii, iar în cazul unui succes la Tg. Mureș vor mai pune mâna pe încă 200 de euro.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru Gazetă că, la începutul sezonului, Dan Alexa a ținut ca jucătorii să primească bani suplimentar pe lângă salariu în funcție de numărul de puncte acumulate. "S-a făcut un pachet special de premiere la fiecare trei meciuri. Dacă se obține maximum de puncte, fiecare jucător primește 2.000 de euro, dacă fac două victorii și un egal încasează 1.700 de euro, iar pentru o victorie și un egal 1.500 de euro. Pentru mai puțin de patru puncte scoase în trei meciuri jucătorii nu primesc nimic", spun cei de la echipă.

Chiar dacă echipa e nou-promovată, e printre puținele din L1 care oferă jucătorilor prime pentru victorii în campionat. În sezonul trecut, Dan Petrescu a impus la CFR regula ca fotbaliștii săi să încaseze 1.000 de euro pentru fiecare succes, iar la meciurile cu FCSB potul se dubla. 

"Trebuie să ne întoarcem cu puncte de la Târgu Mureș pentru că este un moment bun al echipei şi trebuie să profităm la maxim de el! Nu mă așteptam să fim acolo, sus, în clasament, dar e meritul băieților"Dan Alexa, antrenor Dunărea

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
francescoli1974
francescoli1974  •  03 August 2018, 13:59
Postat de gazistu pe 03 August 2018, 13:10

nu bat ei la Sibiu (acum la TG MURES), nici daca joaca 2 zile!

De ce să nu bată?au echipă mai bună Calarasiul.

gazistu
gazistu  •  03 August 2018, 13:10

nu bat ei la Sibiu (acum la TG MURES), nici daca joaca 2 zile!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează