LIGA 1  ·  POLI IAȘI

După ce a împrumutat-o pe Dinamo, Mircea Rednic a vrut să vină cu bani de acasă și la Poli Iași: „Aranjasem să sparg o bancă” :D

Ovidiu Horșia și Mircea Rednic la conferința de presă Foto: facebook Politehnica Iași
Ovidiu Horșia și Mircea Rednic la conferința de presă Foto: facebook Politehnica Iași

Articol de — Vineri, 21 Februarie, 18:25

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Poli Iaşi, a declarat astăzi că jucătorii săi vor ajunge cu banii la zi săptămâna viitoare. Tehnicianul s-a oferit să ajute clubul cu bani, așa cum s-a întâmplat când o antrena pe Dinamo, însă a fost refuzat.

Aranjasem să sparg o bancă pentru a plăti restanţele, însă nu va mai fi nevoie. Conducătorii au venit în vestiar şi au anunţat că până marţi vor fi lichidate toate datoriile faţă de jucători. În plus, vor fi achitate şi restanţele care împiedicau licenţierea. Banii nu vin de la mine. Mi-am exprimat disponibilitatea să ajut, pentru a fi linişte la vestiar şi la club, însă nu a fost nevoie”, a spus Mircea Rednic.

Conform unor surse, banii vor veni de la un sponsor atras de preşedintele Ciprian Paraschiv. Acesta nu a dorit să intre în amănunte: „Deocamdată, nu pot oferi detalii. Important este că suntem foarte aproape de a lichida datoriile faţă de jucători şi de a fi siguri că primim licenţa pentru sezonul viitor”.

Jucătorii ieşeni aveau de încasat salariul pe luna ianuarie şi prima pentru ultima victorie obţinută în campionat, cu CFR Cluj, scor 2-1. Bonusul pentru succesul cu ardelenii a fost uriaş, 1.500 de euro de jucător. Suma este una considerabilă pentru ieșeni. Horşia şi Şerban încasează lunar 1.500 de euro, în timp ce alți colegi, precum Târnovanu, Onea, Fr. Cristea, Bourama ori Longher, au salariul chiar mai mic decât prima de la meciul cu echipa campioană.

350.000 de euroeste suma pe care Rednic i-a împrumutat-o lui Negoiță pentru a plăti restanțele salariale în prima parte a anului 2019, când era antrenor la Dinamo

Citește și:Ce au descoperit medicii de la Spitalul Militar după ce au fost testați. Confirmă studiile din străinătate

Libertatea

Comentarii (2)

dumitru82drugan  •  21 Februarie 2020, 23:20

Minciuni a la Rednic 10 diletanti adusi pe 4000 fiecare ai omorat Iasul faliment aduci pe unde mergi

creeperno999  •  21 Februarie 2020, 22:31

aha

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1