FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

După ce i-a făcut praf pe Gigi Becali şi Giovanni, Nicu Gheară revine în forţă » Atacă dur două personaje importante: "S-au înjosit!"

sursă foto: nicugheara.com
sursă foto: nicugheara.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 13:46

Nicu Gheară revine cu un text postat pe blogul personal, în care atacă personaje cheie din fotbalul românesc.

Fostul fotbalist al Rapidului se ia în mod surprinzător de Mircea Sandu, căruia îi reproşează că s-a aliat cu Răzvan Burleanu: "a sărit imediat dintr-o barcă într-alta călcîndu-şi în picioare demnitatea".

Gheară critică şi primele "mişcări" făcute de proaspătul şef de la FRF.

Iată textul publicat de Nicu Gheară:

"Ceea ce se întîmplă acum în fotbalul românesc este foarte urît. Ura, ranchiuna şi răzbunarea au luat loc fair-play-ului. Proaspăt alesul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, ar fi trebui să îşi dea seama că nu se mai află de ceva vreme în campanie electorală şi să înceteze să îl mai lovească pe Gică Popescu atîta timp cât acesta este la pămînt şi se află în imposibilitatea de a se apăra.

Ca şi cum nu ar fi de-ajuns, în ajutorul fiului, a sărit şi tatăl, Gheorghe. Ranchiuna şi ura le-a înceţoşat minţile. Pozează în oameni corecţi, dar cu atitudinea asta nu te poţi îndrepta decît spre dictatură. Şi să ţină minte un lucru: în lumea fotbalului, genul ăsta de persoane n-a avut niciodată viaţă lungă.

Aparent, Burleanu vrea să lase impresia că este un om deschis şi că vrea să aibe o relaţie bună cu toţi oamenii din fotbalul românesc, însă în realitate totul este praf în ochi. A acceptat să-l aibă alături pe fostul preşedinte, care fostul a sărit imediat dintr-o barcă într-alta călcîndu-şi în picioare demnitatea şi s-a înjosit în aşa hal doar pentru a fi în graţiile actualului. Actual care a spus că a venit revoluţia în fotbalul românesc după 24 de ani. Păi în ăia 24 de ani s-a aflat şi fostul, care acum stă la braţ cu actualul, nu?

Am văzut că Burleanu a mers la Roma, pentru a discuta cu Cristi Chivu – finul lui Victor Becali şi cu Radu Ştefan, fotbalist aflat sub contract cu familia Becali. Ce voia de fapt să demonstreze el? Că discută cu toată lumea? Să fim serioşi, Burleanu ştia din start că nu va ajunge la niciun acord cu niciunul dintre cei doi.

Abordarea lui Răzvan Burleanu este “dezbină şi cucereşte”, dar este una total greşită. Gândeşte ca un adevărat politician, dar trebuie să înţeleagă că fotbalul nu este politică. Fotbalul este o familie, iar familia aceasta trebuie să fie unită şi să lase răutăţile la o parte, să formeze cu toţii o echipă. Asta dacă vor performanţă…"

Cu un an în urmă, Nicu Gheară a pornit o ofensivă împotriva lui Gigi Becali: "Nenorocit! Oier! Bulă de România!"

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
1745flo
1745flo  •  21 Martie 2014, 21:31
Postat de supersolo pe 21 Martie 2014, 17:54

Lasati-l pe Nicu Gheara in pace ...omul e in Spania ...departe de toata tevatura asta din tara ...interlop sau nu ...daca l-a criticat inseamna ca Burleanu nu se incadreaza in statutul de apropiat al interlopilor ....ce afaceri face asta pe la Ibiza ...numai legale nu sunt ...trafic de femei ...camatarie...in insula aia se simte mai stapan ca in Romania...asa ca nu e de mirare ca urla ca lupul la luna .....Ghera a facut ceva ptr fotbalul din Romania sau cel din Giulesti??? Foarte putin sau deloc ...asa ca opinia lui nu conteaza ptr cei ce conduc fotbalul...urla si el ca sa - si aminteasca lumea de el ca e la Ibiza in cele 3-4 hoteluri care le are si ca interlop, corupt si traficant e intangi

GOANTZA, TZARA SI CU GHEARA, CEL MAI BUN ATAC DIN TZARA!:)) O tempora!

ricco
ricco  •  21 Martie 2014, 20:24

Nicu Gheara o fi el baiat destept in Relatii Mafiote, dar cit priveste EDUCATIA SI CUNOASTEREA RELATIILOR DE MANAGEMENT, E TOTAL STRAIN SI VORBESTE DOAR CA SA SE AFLE IN TREABA !!!... NU sint un 'fan' al lui M. Sandu insa nici un om 'cu scaun la cap' nu-l poate acuza ca ar fi sarit "dintr-o barca in alta" ... Intr-ucit Razvan Burleanu trebuie sa preia o INSTITUTIE GIGANT cum e cea a FRF, este absolut necesar ca FOSTUL si ACTUALUL SEF SA AIBA UN DIALOG, SA COOPEREZE, NU SA SE SABOTEZE RECIPROC... Asta NU INNELEG DETRACTORII !!!...

nicse
nicse  •  21 Martie 2014, 20:05

De când este atat de importanta pentru fotbalul nostru parerea unui interlop ?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează