FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA, LUNI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Un conflict mai vechi izbucneşte violent » Gheară, atac dur la Becali: "Nenorocit! Oier! Bulă de România!"

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 00:53

Pe site-ul său personal, Gheară lansează acuzaţii extrem de dure la adresa lui Gigi: "Acum cîţiva ani a chemat la Palat mai multe persoane şi le-a dat cîte 10.000 de euro ca să ne facă rău mie şi familiei mele"


Nicu Gheară şi Gigi Becali. Două personaje controversate din interiorul şi din anturajul fotbalului românesc. Pînă în urmă cu 8-10 ani nu erau nici certaţi, dar nici apropiaţi. În ultima perioadă însă, relaţiile nu numai că s-au răcit, dar între cei doi şi între apropiaţii lor s-a deschis un front de război. Legea tăcerii, care a existat între cele două tabere, a fost spartă de Nicu Gheară.

Prin intermediul site-ului său personal, acesta nu numai că a făcut primele acuzaţii în mod direct la adresa lui Gigi Becali, dar foloseşte termeni extrem de duri la adresa patronului Stelei.

"Vorbeşte de Dumnezeu doar pentru a impresiona lumea"
"Vreau să vă povestesc un episod despre Gigi Becali, acest nenorocit care vorbeşte de Dumnezeu doar pentru a impresiona lumea. În urmă cu mai mulţi ani, la un meci Bulgaria - România, am avut o discuţie mai aprinsă cu Ioan Becali. La trei zile de la acest incident, Gigi Becali a chemat la el la Palat mai multe persoane şi le-a dat cîte 10.000 de euro ca să ne facă rău mie şi familiei mele.

Majoritatea au luat banii. Cătălin Zmărăndescu era pe atunci mîna dreaptă a lui Becali. Chiar şi aşa, el nu doar că nu a vrut să pună mîna pe banii oferiţi de nenorocit, ci a şi spus că nu vrea să facă parte din acel complot", a scris Gheară.

Zmărăndescu a distribuit mesajul lui Gheară
În momentul de faţă, Cătălin Zmărăndescu, la care Gheară face trimitere, se află în "tabăra" sa, după ce pînă acum 3-4 ani a fost şeful bodyguarzilor lui Gigi Becali. Mai mult, Zmărăndescu îl are naş de cununie, la a doua sa căsătorie, chiar pe Gheară, iar ieri, fosta gardă de corp a lui Becali a distribuit pe facebook linkul către cele scrise de Gheară pe site-ul personal.

Gheară: "Voi arăta, pe îndelete, cine e acest Becali"
În finalul postării, Nicu Gheară nu numai că nu-l menajează pe Becali, dar îl desfiinţează pe acesta, iar în final anunţă şi ce va urma în acest război: "Cam asta face acest oier, dar el nu îşi dă seama cît de mic este. Nu îşi dă seama că a ajuns păcăliciul ţării, dacă pe vremuri se spuneau bancuri cu Bulă, acum se spun cu Gigi Becali. Bulă de România, ăsta este el. O glumă proastă! Într-un articol viitor voi arăta, mai pe îndelete, cine este acest Gigi Becali…".

Citeşte şi: Interviu Zmărăndescu: "Dacă deschid gura, cad multe capete, nu doar al lui Gigi Becali!"

"Dacă Becali vrea război cu noi, atunci război să fie, nici eu n-o să mai tac. Dacă s-a luat de familia noastră fără motiv, atunci să suporte consecinţele. Să-şi vadă de grădina lui, de prefăcut ce este"
Cătălin Zmărăndescu

Cînd a fost cearta cu Giovanni
Momentul la care Nicu Gheară face trimitere că a avut loc o ceartă mai aprinsă cu Ioan Becali s-a petrecut la jumătatea lunii noiembrie 2007. Atunci, România a jucat la Sofia ultimul meci din preliminariile pentru Campionatul European din 2008. Înaintea acelei partide, între Gheară şi Giovanni s-a stîrnit o dispută verbală, care a degenerat la un moment dat pînă aproape de o altercaţie, însă cei prezenţi au intervenit şi i-au despărţit pe cei doi. Acel moment s-a petrecut la 3 săptămîni după ce Gigi şi Giovanni se împăcaseră la finalul a aproape 7 ani de relaţii extrem de reci şi încordate, perioadă în care nu-şi vorbiseră deloc.

A apărut în cartea unui jurnalist neamţ
În urmă cu cîţiva ani, Jurgen Roth, un jurnalist din Germania, a scris o carte, "Unfair-Play", în care se referea la corupţia din fotbalul mondial. Conform celor de la Deutsche Welle, care au discutat cu Roth, "în sportul din România există două mari filiere, una fiind axată pe afacerile cu petrol, formată din Ţiriac-Vizer-Liviu Luca, şi o alta în care nominalizaţi sînt Nicu Gheară-Giosue Castellano, Ciro Castellano şi Mircea Sandu".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (118)
babuzzon
babuzzon  •  01 Aprilie 2013, 00:27

Pleaca din tara gHIARA ordinare !!!

mario_seppona
mario_seppona  •  01 Aprilie 2013, 00:11
Postat de mirrorman pe 31 Martie 2013, 23:01

Acolea îi vorba di doi vagabonzi?!? Di ce nu sâ săsizeazî milițâia?!? Dacâ puradelu mieu furâ un kil dă haur ia catrâ ani dă rahuva,dară haiducii hăștia ce face hă???

ce 'amuzant' esti! asa ai vrut tu sa fii sau asa ti a iesit?

darvvin0
darvvin0  •  01 Aprilie 2013, 00:09

cați bani ti-ai luat ca să ții articolul ăsta sus toată ziua? celelalte apărute de dimineața sunt jos de tot

Vezi toate comentariile (118)
Comentează