FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

După ce i-a luat locul la Astra, Mulțescu îi explică lui Măldărășanu: "De-asta ai fost dat afară"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 20:18

Marius Măldărășanu (43 de ani) a fost demis ieri de Astra, după 0-0 sâmbătă cu Voluntari acasă, fiind înlocuit cu Gigi Mulțescu (66 de ani), cel care a pregătit echipa și în play-off-ul sezonului trecut.

În timp ce Măldărășanu a insistat că nu a primit nicio explicație pentru demitere,  înlocuitorul lui pe banca Astrei a prezentat azi cauzele care au dus la debarcarea fostului mijlocaș rapidist. 

"Am înțeles că problemele cu Măldărășanu au venit după rezultatele de egalitate cu echipe accesibile. Era o anumită supărare din cauza asta. Acum vor veni meciuri foarte grele.

N-am fost tratat rău la Astra, nici în timpul mandatelor anterioare, nici după. Nu am semnat încă. Mâine (n.r. marți), dacă ne ajută Dumnezeu, semnăm", a declarat Mulțescu la TV Digi Sport.

Astra e pe 4 în Liga 1, cu 11 puncte, fiind singura echipă neînvinsă în această ediție. Giurgiuvenii au acumulat însă nu mai puțin de 5 egaluri: 1-1 cu Sepsi, 1-1 cu Poli Iași, 1-1 cu FC Botoșani, 1-1 cu Dunărea Călărași și 0-0 cu FC Voluntari. 

"Ca obiective avem play-off-ul, locurile 1-3 și eu am zis și Cupa. Așa am făcut și la Craiova, mi-am autopropus-o, vreau performanța asta. Nu-mi place mediocritatea"
Gigi Mulțescu

"Îl cunosc de mult pe Gigi Mulțescu și sunt sigur că se va descurca la Astra. Dar nu e normal ce se întâmplă cu Măldărășanu. De-aia suntem unde suntem, adică la pământ"
Claudiu Niculescu, antrenor

Vezi și:  EXCLUSIV Măldărășanu, dat afară de la Astra! Antrenorul a oferit prima reacție: "Nu aveam cum să accept ce mi-au propus șefii"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
592354987828798
Leo Messias  •  04 Septembrie 2018, 08:33

Sa te vedem pe tine balbaitule! In Romania ai fost DOAR antrenor de rezerva! Oare de ce ai plecat la fiecare final de mandat?!

amicu
amicu  •  04 Septembrie 2018, 06:12

Acum își pregătește scuzele cu asta *acum urmează meciuri grele". De multe ori meciurile grele sunt contra echipelor "accesibile". Nu știu până când stă Dani Coman sa se mânjească la aceasta echipa

amicu
amicu  •  04 Septembrie 2018, 06:10
Postat de rocky2 pe 03 Septembrie 2018, 23:27

Maldarasanu daca avea ceva in cap, pana la 43 de ani ar fi aratat!

Dar tu de ce vorbești fara cap?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează