FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

După cel mai bun an din istorie, Astra se destramă » Antrenorul și cei mai importanți jucători sunt la un pas de a pleca

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 12:07

După cel mai bun an din istoria clubului, în care a câștigat campionatul României și s-a calificat în primăvara Europa League, Astra pare că se destrămă, fiind șanse mari ca în iarnă și plece mai multe piese importante.

Primii pe lista plecărilor sunt Denis Alibec și Constantin Budescu. Primul va ajunge la Steaua, în timp ce mijlocașul se va întoarce în China, împrumutul său urmând să expire. În plus, antrenorul Marius Șumudică vrea să plece în Turcia, la Gaziantepspor, acolo unde este dorit cu insistență.

Pe lângă cei trei, mai mulți jucători ar putea pleca în această iarnă. Gigi Becali a anunțat că îi dorește pe Filipe Teixeira și Junior Morais, iar șansele ca transferurile să se realizeze sunt foarte mari.

Dacă Șumudică va pleca în Turcia, acesta vrea să ia cu el și 3 jucători giurgiuveni, printre care ar putea fi Cristi Săpunaru.  Astfel, echipa din Giurgiu are șanse mari să înceapă anul 2017 cu un alt antrenor și cu jumătate din primul "11" schimbat.

De-a lungul anilor, Astra a mai pierdut jucători importanți, precum Enache, Găman, De Amorim, Boldrin și Boudjemaa. 

Citește și: Șumudică și Dani Coman au dialogat în direct la TV: "Am fost destul de clar!" / "Nu vreau să pleci de la Astra!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  09 Decembrie 2016, 18:00

De fapt, Astra nici nu prinde play-off !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează