FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

După gafa de proporții de la Sepsi - CFR Cluj, Marcel Bîrsan va arbitra derby-ul ultimei etape din acest an

Marcel Bîrsan
Marcel Bîrsan

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 14:13 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 14:15

Marcel Bîrsan (41 de ani) a fost delegat să arbitreze derby-ul ultimei etape a acestui an, Farul - Rapid. Meciul se va juca miercuri seară, de la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Marcel Bîrsan a fost la centrul meciului dintre Sepsi și CFR Cluj (scor 2-1), cel mai controversat al ultimei etape. Golul decisiv, marcat de Vitalie Damașcan în minutul 85, a fost prefațat de un ofsaid la Rondon.

Tun financiar dat de Simona Halep » Face milioane de euro și în timpul suspendării
FINANCIAR
Tun financiar dat de Simona Halep » Face milioane de euro și în timpul suspendării

Marcel Bîrsan va arbitra meciul dintre Farul și Rapid

Marcel Bîrsan va conduce de la centru meciul dintre Farul și Rapid. Valentin Avram și Daniel Mitruți vor fi asistenții, al patrulea arbitru va fi Cristian Moldoveanu, iar în camera VAR vor fi Florin Andrei și Marius Badea.

Kyros Vassaras a recunoscut greșeala din Sepsi - CFR Cluj

„Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85. 

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. 

Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. 

De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele.

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli. 

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!”, a fost mesajul transmis de Kyros Vassaras

VIDEO. Sepsi - CFR Cluj » Golul de 2-1 al lui Damașcan a fost acordat, după o analiză îndelungată în camera VAR

Vezi și alte știri:

Gigi Becali, atacat fără menajamente de un oficial al CFR-ului: „Folosește termeni gen furt, pe care i-a învățat la «facultate», alături de colegii de cameră”
FCSB
Gigi Becali, atacat fără menajamente de un oficial al CFR-ului: „Folosește termeni gen furt, pe care i-a învățat la «facultate», alături de colegii de cameră”
Președintele lui Napoli a făcut scandal la Adunarea Generală și amenință cu boicotul: „Nu îmi las echipa să joace”
NAPOLI
Președintele lui Napoli a făcut scandal la Adunarea Generală și amenință cu boicotul: „Nu îmi las echipa să joace”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  19 Decembrie 2023, 17:56

BARSAN e pus sa ajute Farul ...!!!! O sa vedem iar 10% pentru HAGI....!!! Initial crezusem ca ii este frica de HAGI , dar individul nu pare fricos ...!!!

Sorenson95
Sorenson95  •  19 Decembrie 2023, 17:22

Arbitrajul este incompetent si / sau corupt! FRF , la fel, incompetenti!

parpalache
parpalache  •  19 Decembrie 2023, 16:32

Birsan?!!!Pai asta-dupa cum arata și numele- e din târla cuviosului ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează