FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, LOOK, LIVETEXT PE GSP.RO

După Giedrius Arlauskis, Costel Gâlcă a mai exclus doi stelişti din lot

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 februarie 2015 14:46

După ce aseară, Gâlcă a luat decizia ca Giedrius Arlauskis să fie lăsat în afara lotului pentru meciul cu Rapid, astăzi, antrenorul a mai renunţat la alţi doi jucători.

Andrei Prepeliţă şi Iasmin Latovlevici nu vor face parte din lotul Stelei pentru meciul cu Rapid, potrivit DigiSport.

Cei doi jucători, alături de Arlauskis, se află în ultimele şase luni de contract cu roş-albaştrii, iar antrenorul a decis să nu mizeze pe ei în primul meci din retur.

Dintre cei trei, Arlauskis şi Prepeliţă erau anunţaţi ca fiind titulari diseară, iar locul acestora va fi luat de Cojocaru, respectiv Breeveld.

Echipa probabilă a Stelei:

Cojocaru - Papp, Varela, Luchin, Toşca - Bourceanu, Breeveld - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Ţucudean

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (219)
filemonbaucis
filemonbaucis  •  23 Februarie 2015, 10:42

HAI RAPID....steaua - RAPID: 0-1....

caminero
caminero  •  22 Februarie 2015, 19:35
Postat de gesepistii pe 22 Februarie 2015, 17:32

sklavetele lui Paszkany, ALPIN AL exandru PIN tilie din Turda. Este disperat moșneagul, Paszkany a fugit cu toti banii lui CeFuRa dupa ce a fost ani de zile sponsorul oficial al Mafiei Băsescu Boc PDL cu ajutorul carora au ciordit trofeele, CeFuRa Blattistii este în insolventa pe ultimul loc exclusa din EuroPA și au tras teapa fotbaliștilor, restante salariale 4.5 mil. euro. ** În 2008, cel mai generos finanțator al PD-L la nivel național a fost, Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei. Pintilie, nume folosit de multi khazarii dupa ce au devenit cetățeni romani are acum sigla celui mai corupt club din toată istoria fotbalului mondial MIZERIA JUVE.

Știi ce am face noi cu securiștii împuțiți cum ești tu? Ce au făcut italienii cu Mussolini, cînd au pus laba pe el: spînzurat de picioare de un felinar în piața publică.

titelb
titelb  •  22 Februarie 2015, 18:56
Postat de dinamo_fan pe 22 Februarie 2015, 16:53

Si la 25 de ani dupa revolutie voi cu steaua voastra tot in comunism ati ramas. Au fost impuscati si au murit oameni pe strazi ca sa va scoata din comunism pe astia nascuti dupa 90 si voi l-ati adoptat la loc.

Singurul club comunist care a ramas este Dinamo, Steaua a ramas la armata si FCSB este din 2004.

Vezi toate comentariile (219)
Comentează