Comentarii (14)
calinescu_
calinescu_  •  29 August 2010, 17:39

PAUN E DUPA AD CRISTEA CEL MAI TEHNIC FOTBALIST DE LA DINAMO !!!!!! ANDO NU L-A VAZUT PENTRU CA NU I-A SUGERAT GIOVANI !!!!! EL IL BAGA PE ALEXE ,CARE INCA NU POATE LOVI BINE MINGEA SI PE DANCIU CARE ISI PERMITE SA NU IA BANDEROLA !!!!! MAI PE HOMEI PENTRU CA VREA SI MARIUS VIZER SA MAI INCASEZE SI EL NISCAIVA BANI DE LA DINAMO !!!! MIINE POIMINE O SA-L JOACE SI PE RUS CA SI EL E A LUI VIZER !!!!!!! ASTA E DINAMO !!!!!! LA DINAMO CONDUCE GIOVANI SI VICTOR BECALI !! SA VA FIE RUSINEEEEE !

alex_cainele
alex_cainele  •  29 August 2010, 15:10

Ce sa-l mai tina pe Cristea? A zis ca poate fara el si l-au expediat in 2.Bundesliga la Karlsruhe. Ce sa zic, mare transfer. Iti dai seama lacomie? pentru 400.000 Euro imprumut pe un an si Cristea era golgeterul campionatului trecut si putea deveni si anul asta. Dar asa e Andone. O sa joace Marius Niculae pana ne exaspereaza pe toti, rezultate din parti, Ando dat afara...Asta este, ne-am obisnuit. De vreo 10 ani tot asa ne invartim, in jurul cozii ca sa zic asa.

venutu
venutu  •  29 August 2010, 15:05

am uitat de alexe.si el face parte din generatia tinara care trebuie sa joace pt ca au valoare.daca pleaca an.cristea inseamna ca nu sunteti normali (ma refer la conducerea clubului si la antrenor).nu stiti sa pretuiti ce este valoros si nu pot sa-mi dau seama ce interese sunt la mijloc. cine face echipa?andone sau borcea?sau fratii becali? pe suporteri ne macina gindul ca ceva nu merge la echipa iar ei,care traiesc pe picior mare la club se gindesc la comisioane si procente din transferuri.pa

venutu
venutu  •  29 August 2010, 14:50

andone vede ca apararea e punctul slab dar tactic nu face nimic.sa joci acasa cu doi mijlocasi defensivi(d.kone si ndoye)mai ales cu o nou promovata?dinamo are traditie si trebuie sa joace ofensiv ca sa puna probleme tuturor adversarilor. de ce nu joaca paun ,helder si andrei cristea? pe cristea care a fost omul nr.1 in sezonul trecut il tine pe banca de rezerve? andone trezeste-te! naumovski-helder,garat,homei,bazzi-torje,margaritescu,paun,ad.cristea-an.cristea,ganea formula asta cum este?

tytyptg
tytyptg  •  29 August 2010, 14:20

ANDONE E UN ANTRENOR FARA VALOARE si CUM POATE FI ALTFEL(!!)daca e RANCHINOS,SUPERFICIAL,PRES-CARPA(pt.Borcea si fratii Becali)...DEMISIA !

ionybws
ionybws  •  29 August 2010, 13:42

paun este mai bun cu 2 clase decat m.niculae

ionybws
ionybws  •  29 August 2010, 13:40

pai paun e cu 2 clase mai bun decat m.niculae

myrcea
myrcea  •  29 August 2010, 13:40

am fost unul din cei mai infocati pro-Andone dar incep sa imi fac dubii mari in privinta lui. As intelege ca Helder si Paun nu sunt de Dinamo daca in lotul de 18 ai super jucatori ori acolo tu ii ai pe Scarlatache pe care il protejezi in mod penibil. Andone o sa pierzi vestiarul dar si pe noi si atunci te-ai ras pe pot. Trezeste-te!

sslr
sslr  •  29 August 2010, 11:27

@sundancekid imi imaginez ca te gandesti - conform tradititiei - la balaj tudor + cristi nica si aurel onita; nu la terry, vidic, cole, maicon.

cezars61
cezars61  •  29 August 2010, 10:48

E clar.Zilele lui Andone sunt numarate.Deja pierde vestiarul,lucru pe care l-a reusit mereu la Dinamo,dar de obicei prin retur.Ei,acum vad ca e mai harnic si reuseste mai devreme...

  • 1
  • 2
Comentează