FOTBAL  »  Superliga  »  CONDUCERE

După Prunea, un alt conducător îi dă târcoale lui Negoiță: "Dinamo nu are cum să nu mă atragă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 14:35

Marius Stan anunţă că ar fi dispus să vină la Dinamo în locul lui Adrian Mutu, care a fost prezentat oficial în calitate de manager sportiv la FRF. Fostul oficial al Oţelului Galaţi susţine că aşteaptă un telefon din partea lui Ionuţ Negoiţă. 

"Sincer, nu banii ar fi o problemă, pentru că îmi doresc în primul rând să revin în fenomen şi să fac ceea ce mă pricep eu cel mai bine. Sunt în continuare liber de contract, ca să glumesc puţin. Trebuie să recunosc că un proiect la un club cu forţa şi tradiţia lui Dinamo nu are cum să nu mă atragă.

Am fost conducător în fotbal atâţia ani. După ce am trecut şi prin experienţa de primar, parcă mă simt mai bine pregătit din punct de vedere al unui manager. Dar, ştiţi cum spunea Robert Niţă: sunt bun, dar nu mă vede nimeni.

Pe tema Dinamo nu am primit niciun telefon în ultima vreme. Dacă voi fi sunat şi proiectul care mi se va oferi mă va convinge, voi da curs ofertei", a spus Marius Stan, citat de Fanatik. 

Fost președinte la Oțelul și primar al orașului Galați, Stan a fost o piesă importantă în cadrul conducerii clubului în sezonul 2010-2011, la finalul căruia formația de pe Dunăre a luat titlul, Supercupa și a mers în grupele Champions League. Marius Stan a mai fost dorit și în septembrie anul trecut, înainte ca Mutu să vină la echipă.

Despre fostul primar al Galațiului s-a mai spus că ar fi tentat să candideze la șefia FRF și LPF. Luna trecută a fost și pe lista Concordiei Chiajna. O altă variantă ar fi ca până în iarnă acest post să rămână liber, urmând ca în pauza competițională să se ia o decizie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
zecs93
zecs93  •  12 Octombrie 2017, 05:09
Postat de zagna pe 11 Octombrie 2017, 19:56

Luati-l pe stan si in doi ani va desfintati ca Otelul Galati !

Prietene vorbesti in necunostina de cauza, Stan era deja retras cand Otelu a intrat in faliment, si daca nu ma insel, a intrat Otelu in faliment dupa ce raposatu Dan Adamescu a furat banii din participarile UCL + implicarea indienilor borfasi de la Mitall Galati asa ca nu ai nimerito cu M.Stan, omu chiar ar fi un plus de valoare, sa nu uitam ca e si un vulpoi batran in ale arbitrajului si ar fi timpu sa ne mai ajute si pe noi arbitrii ca pe fcsb i-a ajutat destul de 5 ani incoace !!!

zecs93
zecs93  •  12 Octombrie 2017, 05:07

M.Stan e meserie, pe unde a fost a facut performanta, la Otelu a luat titlu si supercupa ( echipa au bagat-o indienii aia de la MitallGalati, nu el, daca nu ma insel, el era deja retras cand Otelu a intrat in faliment), iar acum la Calarasi va promova suta la suta dupa ce la adus pe DAN Alexa si are victorii pe linie !!! Ar merge Marius Stan-Claudiu Niculescu la Dinamo , suna bine conducator-antrenor plus lotu compus din copii !!!

pantokrator
pantokrator  •  11 Octombrie 2017, 23:28

Dinamo are multi dusmani pe relatia arbitri-frf-liga' ,unde arbitri ca Kovacs, bradpit Tudor si alte *** fcsbiste au martelat pe Dinamo pe unde au prins-o!!! in spate se afla *** gigibulau si sleahta lui de blatistinenorociti: ***au deaconu!! sper ca D-zeu sa le dea dupa sufletul lor ticalosit de ura! Poate stan sa se lupte cu nenorocitii astia!? poate stan sa protejeze echipa de arbitrajele ticaloase?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close