FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

După rapidişti şi bulgari, l-au dat afară şi americanii! » Curiosul caz al unui fost fotbalist al Ştiinţei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 august 2012 17:21

La Craiova a şocat după ce a fost acuzat că ar fi avut imnul lui Dinamo pe telefon, dar a compensat în inimile ultraşilor alb-albaştri prin talent fotbalistic. La Rapid a apucat un singur meci, a dat un supergol în Cupa României, însă a fost trimis după ţigări de George Copos.

De atunci, din decembrie 2011, fostul mijlocaş craiovean Cosmin Gîngioveanu (22 de ani) îşi tot caută de muncă. Fără succes. A încercat la Astra, apoi în Bulgaria, la Cernomore Varna, dar a picat probele de joc mai ceva decît generaţiile actuale BAC-ul.

Ultima încercare de a-şi găsi o echipă a lui "Gîngio" a fost de data asta peste Ocean. La îndrumarea unui agent, extrema stîngă a plecat să caute gloria în America. Juvetele a dat probe de joc pentru Kansas City, liderul Conferinţei de Est al MLS, dar avea să afle că americanii sînt la fel de orgolioşi precum oltenii.

În timpul unui amical, Gîngioveanu a luat cu tupeu mingea pentru a executa o lovitură liberă, deşi nu el era cel desemnat de antrenor să bată. Gestul i-a enervat la culme pe americani. "Asta e lipsă de respect! Să-ţi faci bagajele şi să pleci!", i-au transmis oicialii lui Kansas fostului internaţional de tineret care pare acum nevoit să revină la antrenamentele prin parcuri alături de un alt fost coechipier la Universitatea, Ovidiu Dănănae.

7 goluri în 14 partide pentru naţionala de tineret a României are Gîngioveanu

3 goluri în 81 de meciuri în Liga 1 pentru Craiova şi Vaslui a marcat fostul jucător al Ştiinţei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
cordos_eu
cordos_eu  •  23 August 2012, 09:54

sau e posibil si ca acesti jucatori sa fi fost ca cei ai Sportului. pot sa joace bine doar impreuna. ca nici de la Sportul cei care au plecat nu au rupt gura targului, cu exceptia lui Varga. ca sa punctez, asa sunt jucatorii romani. ca unii tineri care nu sunt preocupati sa invete. in Vestul Europei ar fi la munca de jos.

fartchild_saviola_t
fartchild_saviola_t  •  23 August 2012, 04:09

COPOS IA~L INAPOI LA RAPID SA II FACA CONCURENTA LUI ROMAN PE POST!!!!

putregaiu
putregaiu  •  22 August 2012, 23:53

Intrebare (legata de poza): Daca Cioara sta pe scaun Gangioveanu pe ce sta? Sau pe-a cui sta?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează